Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Atlantis #16931 üzenetére

    Én eddig akárhányszor érveltem a szopóág létezése mellett, mindig el lettem küldve a vérbe. Bár én a többséggel ellentétben nem értettem egyet azzal, hogy ez egy szándékos dolog, szerintem valami nem jól működik az MM algoritmusban és a WG túl nyuszi könyékig beletúrni. Ez kicsit olyasmi, mint egy pénzügyi, gazdasági rendszer, ahol hiába vannak lefektetett szabályok és előre deklarált "ügymenet", ha közben a "userek" behatására az máshogy kezd viselkedni, mint papíron kéne.

    Na meg az olyan baromságokat is elvetem, hogy szopóág alatt direkt mindig mellé mennek a lövések vagy semmi sem pattan le rólad aminek le kéne. Én ilyet sosem figyeltem meg, inkább csak az idegesség hatására látnak sokan rémeket. Velem volt nem egyszer, hogy a nyerő szériában voltam és olyan lövések mentek félre, hogy el sem lehet hinni (volt, hogy szinte 95%-os fedésben volt a célkeresztben a tank, mégis négy egymás utáni lövés ment el mellette).

    De azt nem tudom puszta véletlennek nevezni, hogy 15-20 alkalommal egymás után kerülök borzalmasan hasznavehetetlen csapattársak közé, majd megfordul és utána meg csak és kizárólag jó és kiváló játékosokkal vagyok együtt, akikkel pillanatok alatt leradírozzuk az ellenséget. Persze lehetne ez a véletlen műve ami nagyon ritkán előfordul, de nem úgy, hogy az elmúlt 1,5 év alatt kifejezetten sokszor lezajlott ez már és nem csak nálam, hanem közel mindenkinél.

    Aki meg azzal érvelt, hogy a szopóág-mechanizmust (már amennyiben szándékosságról beszélünk) erőforrás igényessége miatt nem lehet kidolgozni, annak itt a jó példa, hogy mégis. Egy pusztán eff/WN6 vagy más alapján működő match making változó sokkal kevésbé összetett, mint nézni azt, hogy mennyire stock a tankod.

    Bár szerintem ezt eddig is nézte valamilyen szinten. Például scout tankot (ami nem a scout ágban van, csak pusztán gyors és van egy jó rádiója) alap rádióval, motorral és felfüggesztéssel szívesebben sorsolja tier társak közé, de amint megvannak a scouthoz szükséges felszerelések, már egyre többször kerülsz valódi scout szerepkörbe (pl: Pz I C, stb).

Új hozzászólás Aktív témák