Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz jano_77 #163472 üzenetére

    "...persze én voltam a f*sz..."
    ...
    "Csak ha én nem megyek oda, akkor azt sem veszik észre, hogy jön a fél csapat.

    No és így jobb lett? Minimál sebzéssel kiszálltál, a csapat simán kikapott. Ha visszavonulsz időben (legjobb lett volna, ha el sem indulsz arra), akkor legalább normális sebzéssel zár(hat)tad (volna) a csatát. Kredit, xp szempontjából nem mindegy.
    Az "el nem indulás"-ra, illetve az "időben visszavonulás"-ra persze megkapja az ember a "kemper kék/lila" stb. jelzőt, de ezzel nem kell foglalkozni. Akinek van szeme a pályán, az már a csapatok elhelyezkedéséből jó eséllyel meg tudja mondani, hogyan folyik le az adott csata, és ennek megfelelően tud gondolkozni, helyezkedni. Nem kell foglalkozni a sok gyíkkal, csak azzal, hogy te magad minél több sebzést, asszisztot, ezáltal xp-t szedj össze - ha közben megynyered a csatát (ami azért lássuk be, igencsak összefügg az előzőek véghezvitelével), már csak hab a tortán.
    Magyarul amikor tudod, hogy sz*r van a palacsintában, ne menj hősködni, mert a legritkább esetben van érelme, eredménye. Menj biztosra, és egy vesztes csatából is hozd ki a legtöbbet. Néha előfordul, hogy csoda történik, vagy az ellenfél is balfasz, és meg tudod fordítani a meccset vert helyzetből is, egy jó játékos képes erre. De ehhez kell hp a végén, amit ha elveszítesz az elején valami hülyeséggel, akkor nincs miről beszélni.

    szerk.: közben bevégeztem a Charioteerrel, 68 csata elég volt hozzá (igaz, néhány, talán 7 meccs után kihúztam rá a top ágyút). Fullosan igazi gyilkológép, volt 5ezer sebzés feletti csatám vele, az átlagom 2ezer lett. Korrekt masina, meggondolom, hogy megtartsam-e, bár az tuti, hogy a legények mennek tovább, de a gép lehet marad. Ja és annak ellenére, hogy viszonylag jól ment vele, csak 47% WR-rel zártam... Evvan, nem rajtam múlt, az azért látszik az eredményből, van ilyen sajnos, igaz alig 7 meccs nem nagy minta.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák