Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz #77646080 #147060 üzenetére

    Igen igen ezzel én is egyetértek de mégiscsak kell valami mérő, ezen a pontom meg notika-val értek egyet.
    Az stimt hogy ebben a formában nem jó, én nekem az is elég lenne ha egy szám és egy szín lenne csak bőven elég.
    A wows ahogy a kolléga írta, borzasztó ilyen szempontból, ott semmi nincs, múlt hétvégén 30 azaz 30 csata zsinórban bukta volt a legtöbb sebző és legtöbb hajót kilövő egyén én voltam. Degeszre kerestem magam, de a statomat 50-ről letornáztam 48-ra. És ilyenkor úgy ahogy van leteszem kb 2 hétig semmi értelme másnap folytatni, agyhalottak akik semmi nem találnak el ezek között köszönöm nem.

    Más:
    Tegnap meg wot-ban hát megvolt az első élmény, csapattárs ki akart lőni, teszem hozzá védtem a seggét strv s1-el bokorról bokorra( kiszedtem a type 5 heavy-t aki meg akarta enni reggelire, a buldogot aki körül akarta táncolni és magáévá tenni raktálisan.) Aszongya kinyír mert nem segítek modom tudodkit, magamban mivel nem reagáltam a chatre, alap hogy nálam mod tiltja a csapattárs kilövését ha akarnám se tudnám kilőni, pedig most nagyon elborult az agyam nekem is, jön felém megfordul és lövöldöz e-100 páncélvadásszal. Sose talált el, prohorovkán nem is ér utol, átmentem a másik oldalra ahol a domb van és a végén lehoztam nekik a meccset.
    Az egész játék eleje úgy kezdődött, hogy a mi kék amx 50-ünk!!!!!!!! mocskos szavak mellett kilőtte az egyik artynkat, de csak az egyiket, már tudtam hogy elmebetegekkel vagyok összezárva. Végig ahogy tudtam támogattam a csapatot, azért nem véletlen van az az gunmark a tankon tudom mi a csízió, ezzel a döggel.
    Az volt itt a probléma tudom, hogy nem mentem meghalni, felmérve taktikusan játszottam csak ez a csökött agyakhoz nem jut el. Mindegyiket feljelentettem ami természetesen semmit nem ér wg magasan szarik rá.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák