Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Chris0321 #144821 üzenetére

    Abszolute egyetértek veled, pont ezt csinálom én is, leszorzózom a tankokat aztán lépek. Néha sajnos átesek a ló túloldalára és tolom tolom, mivel nyerő szériát dobott az rng és mm, ennek aztán meg is lesz a böjtje.
    Ahogy írod én is káromkodtam idegeskedtem rajta, aztán jött a nagy megvilágosodás, hogy ennek semmi értelme egy szaros játékon. Most már csak röhögök, aztán kilépek.
    Tegnap alig tudtam leszorzózni a type 64-et, pedig van két top gunom is vele és tank ász is, annyira szar nem vagyok a járgánnyal. Egy szép köröm is volt 5 kill, de mivel nem vagyok annyira gyakorlott nem tudtam lehozni, jó lenne egy stabil 50fps sokat lendítene az arányomon is(majd egy jobb géppel tervbe van nekem is). Tudom most már így utólag mit kellett volna tenni, a végén egyszerűen mellémenni a svéd td-nek kicsinálni aztán jöhetett volna a stug, végül az OI, felesleges volt ugratni kimenni a töltés tetejére.[link]
    Viszont ami ritka pár csapattárstól gratulációt kaptam privátba ez jól esett, megírtam nekik, hogy sajnálom hogy nem tudtam lehozni, erre ők azt válaszolták, nem gond majd legközelebb. Van még remény, nem csak egysejtű amőbákkal dob össze az mm.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák