Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Megjöttek a svédek!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Stanislav84
tag
válasz lacibacsi #144651 üzenetére
Mondjuk a BIA legénység miatt elgondolkodtató, és elvileg ez már a buffolt Centurionnak felel meg.
Na majd nézünk tesztet róla. Csak mondjuk úgy nem feltétlen veszek szívesen prémtankot, hogy az abban ülő legénységet nem tudom más tankban kihasználni. (és most ne gyertek azzal, hogy ott a 6-os meg 7-es med... )Most nézem tanks.gg alapján nem is rossz. APCR alap és prémlőszer. Csak a töltésidő az a brit másához hasonlóan nagyon lassú.
És igen, a tornya már a jövőben brit medeken levő buffolt toronynak felel meg.
Mondjuk az a 20% tűz esély motor találatnál...
[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #144649 üzenetére
Wáoooo infó hegyek! Hatalmas köszi! Este ráeresztem az AIDA-t, aztán kiderül ha beborul. (van valami konkrét menüpont amivel monitorozni kell? Csak mert nem használtam még a progit. )
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Nézném a TWITCH-en a WoT-os jó játékosokat, okulnék 1-2 csatából, DE mármegint szórakozik: azaz baromi sokat pufferel, megszakad, gondolkozik, nem tudom, nem lehet nézni egy élő adást sem rendesen.
A YouTube tökéletes, akárhány élő adást nyitok meg egyszerre (Digi szolgáltatóm van, a speedtest alapján bőven van sávszélességem).
Fel van telepítve a Streamlink Twitch GUI program is, de ott is ugyan olyan akadozós minden TWITCH stream.
Mitől lehet ez?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dareiosss
senior tag
válasz jozefgucci1 #144630 üzenetére
De )) Haver nem tudja, hogy kell Prt sc elni
-
jr1994
addikt
Na jól van, én ugyanilyen kupont kaptam azért mert 4 éves az accom köszi wg nem vettem semmit. Nem lesz valami akció 5 napon belül, amíg még érvényes ez a vacak?
(#144650) Stanislav84: nekem Kharkovval nincs komolyabb bajom, Sztálingrádot meg kimondottan szeretem, sok a lehetőség a pályán.
(#144659) KisApám: nekem tökéletesen megy a Twitch...
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Jokerdapro #144653 üzenetére
A program megnyitását követően csak válaszd a Számítógép/Érzékelők menüpontot, pár másodperc töltés után már látni is fogod az aktuális adatokat.
CPU, GPU, PCH dióda, ezek a legfontosabbak, ha üresjárat vagy terhelés alatt a CPU magok között 8-10 fok feletti eltérést tapasztalsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy teljesen hulladék a gyári paszta, akkor érdemes egyből kezelni, meg ugye a csúcshőmérsékleteket nézd. -
Jokerdapro
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #144664 üzenetére
Köszönöm a sok hasznos infót! Hálám üldözni fog!
-
IMIIKE1998
őstag
Szaros játék megint hajigál lefele a szerverről...
-
mcwolf79
veterán
Leszögezem, nem sírok, csak kérdezem:
Pár hónapot kihagytam, és hát azt tapasztalom, hogy a szokásosnál is több gyökér full-gold majom van a játékban. Ez a japótigrincs miatt lehet, vagy alapból megszaporodtak ezek a gyökerek?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
inferno88
őstag
válasz Stanislav84 #144672 üzenetére
8as amcsikban ülve a VK100.01P és cimborái ellen én is összetojom a nacit és ököllel csapok a 2esre.
Semper fi!
-
po1son
addikt
válasz Stanislav84 #144672 üzenetére
Ilyenkor szokta mondani pár okostojás, hogy meg kell kerülni.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
h1mpi
félisten
válasz IMIIKE1998 #144678 üzenetére
IS4 HEAT viszont visz mindent és pontosabb is
Fully electric lifestyle!
-
jozefgucci1
addikt
PS4-re jön elsőnek a Wot stories mod : Wot-Stories mod
Igazán rakhattak volna ebböl be egy két mapot a játékba.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
SoulReaver
veterán
Ez a patch is hozott egy rakat hülyeséget. Pl: nagyon megnőttek az elnyelt lövedékek. A vesztes csaták... És tuti biztos, hogy a csapatokban 5-6 játékos nem is ember....
-
Viktoár
addikt
válasz SoulReaver #144684 üzenetére
Persze hogy 5-6 játékos (már) nem is ember mert ahány javítás jön annyiszor feleződik a játékosállomány.
Lassan oda jutunk hogy innen a topikból kell összeszedni 30 embert hogy csatázni tudjunk.
Üdv:Viktor
-
tucsok.
senior tag
Szeretnék belépni hozzátok a ph klánba, kaphatnék egy meghívot?
"So say we all"
-
kchryss
veterán
Ez az új svéd prém med tökéletes példa a wg power creeping politikájára.
Strv81 vs FV4202
Gyakorlatilag a svéd mindenben jobb vagy ugyanolyan mint az angol. Észszerű logika szerint a nagyobb dmp miatt pontatlanabbanak kéne lennie, de a wg-nél így balanszolnak ... -
jr1994
addikt
válasz fradi81 #144689 üzenetére
Valóban. Nem nagyon fogok játszani amíg helyre nem állítják az egyensúlyt a játékban. Most már nem is annyira hiányzik. Azzal kezdődött, hogy behalt az otthoni gép, csak laptopról tudok játszani most. Közben kitettek a klánból is, de mostanában amúgy sem ment jól, így az sem hiányzik annyira. Azért azt sajnálom, hogy nem lett klánlogós bögre, tervben volt pedig. A fél éves prémium fiók lejárt, nem most hosszabbítjuk meg.
Azért a topikot követem. Meg haverommal elég gyakran agyalunk azon, hogyan lehetne jobb a játék. De az új MM is egy szar. Lehet hogy eleinte azért tűnt jónak, mert az egyetlen dolog, amit az elmúlt két évben jól csinált a wg, az egy kis időre kárpótolt. Hogy örültünk pedig az arty átalakításnak. Kár, hogy azzal szemben van 10 dolog, ami nem tetszik.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
polgi803
őstag
válasz SoulReaver #144684 üzenetére
Ez szerintem is így van...nagyon megszaporodtak a bot-ok. Odament egy Oni egy ellenséges IS mögé és először rálőtt, majd csak tolta maga előtt, az IS meg csak forgatta a tornyát össze-vissza. És végül egy lövést sem adott le...de abszolút nem látszott irányítottanak, csak mint valami fogyatékos kontrollálás nélkül mozgott az IS...még nem is láttam ennyire közelről bot-ot ami tényleg látszott hogy nem ember irányította tank...érdekes volt megfigyelni...
-
KisApám
addikt
Ezt hogy tudom megnézni?
Ha a YouTube-on semmi problémám nincs, gondolom az jelent valamit.
A TWITCH meg megint szarakszik, pedig egy jó ideje már nem csinálta.
Amúgy úgy tűnik - X - hogy megint jó.(#144693) h1mpi
Tegnap, tegnap előtt meg ma reggel vacak volt, mostanra OK.
Amúgy fura, hogy MINDEN jó, kivéve a TWITCH.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha valaki ismeri oket, üzenem a két VIHAR-os nyomoréknak hogy lesznek még láncolva ellenséges tűzben...
Persze buktuk a meccset mert valszeg ebayrol vannak az accok...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
h1mpi
félisten
Kaptam én is 20%-ot epikus medál miatt...
Fully electric lifestyle!
-
polgi803
őstag
T8 prémmel több pénzt lehet farmolni mit T6-al? Illetve ha igen,akkor melyik a legjobb erre a célra?
-
Razermazer
őstag
válasz polgi803 #144691 üzenetére
De ez mire jó egyébként? arra hogy szétbasszák másik ember játékát ezek a nyomorultak akik ezeket irányítják, vagy ha program akkor megírták és beleteszik mint script ?
Úgy képzeljem ezt el mint a modokat amiket telepítenek az emberek, vagy ehhez azért több kell kicsivel már ide programozni is kell tudni nem kicsit. Ezt a wg-nek ilyen nehéz kiszűrni meg irtani?Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
polgi803
őstag
válasz Razermazer #144697 üzenetére
Hát ahogy nézzük...kicsi százalékban de ha télleg egy totál balfék bot-ról van szó,akkor XP+kreditet is hozhat, de ugye ezt kiszűrni..most arra gondolok hogy könnyű kilőni őket...tehát ezt csak suttogtam...de amúgy az esetek 99%-ban nagyon gáz...főleg, hogy valóban semirekellőek ezek, mert legtöbb esetben semmit nem tudnak hozzátenni a jáátékhoz...
h1mpi meg lehet szokni az irányítást? Ostrom módra gondolok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest