Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanislav84

    tag

    válasz jr1994 #131091 üzenetére

    Én fél-3/4 évig játszottam vele, aztán szünet (nem a játék miatt alapvetően). A hajók stockként sokszor elég rosszak, mint itt tankosban, de azért viszonylag hamar ki lehet fejleszteni azt, ami alapvető (általában hajótest fejlesztés a legfontosabb, többi az plusz, és van ami nem is szükséges). Nincs ilyen súlylimit, mint a tankosnál, így alapból lehet mindent pakolni.

    Alacsony tiert nagyon jól megcsinálták, hogy nincs olyan érzésed, hogy labdába se rúgsz. Fél év alatt tier 9-ig jutottam egy ágon, és másik 4 ágon tier 8-ig. Csaták hosszabbak, átlag 13-15 percesek (max 20 perc). A csaták koncepciója más... a campelés nem ér semmit kb, sidescrape helyett hajótest lövedékek felé fordítása számít, így könnyebb lepattanókat szerezni; ha a hajótested oldalát mutatod, azzal AP-val a lehető legnagyobb sebzést okozzák rajtad (mondhatni critical), és szerencsétlen esetben 20 másodperc alatt eltüntetnek.

    A prémium idő inkább csak tier 7 felett számít kreditben... tier 10 szinte mindig veszteséges még prémiummal is. (pedig nincs prémium lőszer, csak hajó javítás, illetve a prémium használati cikkek)

    Alapvetően nyugisabb, lassabb játék, sokkal több dolgot előre el kell döntened viszont a meccs folyamán... jobban előre kell tervezned. (lévén nem tudsz csak úgy elbújni, elmenekülni az ellenfél elől... persze van pár kivétel)

    Rég játszottam vele, de ha lenne pár ember időnként szívesen visszanéznék. :)

Új hozzászólás Aktív témák