Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    válasz Antonius1978 #13010 üzenetére

    KV-4: Az alap torony tele van olyan ponntal, amit gyenge pontnak gondolok. NEM nem tudom megerősíteni a feltevésemet, mert még egyszer sem teszteltem alaposan ( a KV-1-től kezdve az összes orosz tank torony típusnak, ami ugyanúgy néz ki, ugyanott van a gyenge pontja. Ilyen pl a Lövegpazs két oldalán az íves dudor forma)

    Mert

    Mindig a hasát, a vezető nyílást vagy a tank oldalának a felső rászét lövőm, ahol a 225 pen vígan átviszi ha egy cseppet már nem ideális a sidescraping szöge, amit az ellenfelek többsége nem tud irányítani. Legtöbb esetben beállnak egy ferde szögbe és kész. Ilyenkor enyhén rájuk szoktam gurulni, ha elsütötték magukat, oldalba lövöm őket és hagyom hogy az Ő lövésük lepattanjon rólam.

    Az alap toronnyal sosem voltam elég szívós. 2000 sebzés után mindig kiszedtek. Most a nagy toronnyal sok 3000+-os köröm van.

    Más KV-4 téma : Egyszerre 3 tankkal voltam tűzharban. Sem a Tigris, sem a T32 nem tudott velem mit kezdeni, pedig mindkettő okosan side scrapelt ahogy kell. Erre akárhányszor meglőttem őket és töltöttem, jött egy IS teljesen retardált módon (47%-os játékos) teljesen keresztben előttem és minden lövésével ellőtte a parancsnokot, majd szépen kivégzett...A Tigris is és a T32 is oda célzott, de egyik sem tudott folyamatosan minden lövéssel sebezni. Jól gondolom, hogy a retardált IS gold ammót használt, vagy csak mázliból kaptam 5 torony lövést, úgy hogy mozogtam folyamatosan?

    [ Szerkesztve ]

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Új hozzászólás Aktív témák