Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz rlazol #128641 üzenetére

    Csak használta a wwenigma féle unikum taktikát. Betolta a csapattársak hp-ját aztán hátul kempelt végül majdnem full hp-san megette a maradék alacsonyabb szintű ellenséges tankot. ;]

    (#128635) @wwenigma:
    Az a baj, hogy folyton általánosítasz az unikumokkal kapcsolatban. Vagy tényleg berakja az összes genya lilát az mm a csapatodba vagy szelektíven csak tőlük raktározod el a rosszat.
    Engem pont annyi unikum hagyott már cserben, mint amennyi nem unikum és pont annyi unikum jött segíteni, mint amennyi nem unikum. A prém lőszert is arányaiban annyi unikumnál láttam, mint nem unikumnál.
    Az meg, hogy nem a szokásos heavy, med stb oldalra megy valaki ahova kéne nem feltétlen hiba. jr1994 megelőzött, de pont ezt akartam írni én is, nincs olyan, hogy oda kell menni. Attól még, hogy legtöbbször ott csatáznak az adott tankok simán lehet, hogy az adott mm-ben jobban jár a csapat ha azt az oldalt hagyják, mert reménytelen és inkább a másikat tolják át. Például ha az ellenfélnél 7 heavy van az én csapatomban pedig 2 és abból az egyik én akkor biztos nem megyek oda ahova a heavy-knek kéne hanem mondjuk megpróbálom áttolni a med oldalt a medekkel.

    (#128640) @jr1994:
    Nagy grat a poolhoz! Nekem sosem lesz szerintem. :D

Új hozzászólás Aktív témák