Új hozzászólás Aktív témák

  • LML

    tag

    Nekem sem megy, mondjuk én a WG oldalon próbáltam, nem a játékon belül.

    Megvettem tegnap az M41 et, hát egy picit többet vártam tőle, de még rá kell éreznem a dologra.
    A sebzése érdekes, mert valamibe bele sebzi a 260 at (kv5 háta), de pl egy láncolt E75 be 5öt lőttem oldalról, 5 gold 5x sebzett 200 at kereken.

    Számomra pro oldal: Jó sebesség, jó spot (egy kukkerral a max spot lehetőség felett van 100% os legénységgel, plusz ventivel (ami 50k ba kerül rá, vicc)), fordulékonyság, gyors toronymozgatás jó gundep. Ha oldalt lőnek be, senki sem sérül többnyire modul sem. Ha jó helyre állsz, simán megmarad az álca lövés után is.

    Kontra: Nem gyorsul kiemelkedően, hegymenetben lomha ha nem futsz neki, ha nagyot ugratsz, és az eleje előbb ér le mint a lánctalp, akkor irány a garázs azonnal. A motort szinte mindig ellövik ha hátulról kapsz lövést, 4 ből 1x ki is gyullad kb. Simán fel lehet borítani ha göröngyös a pálya, és jellemzően az oldalán marad olyankor, ami annyira nem nyerő póz.. :) Tegnap egy magyar AMX 25 megvédett és visszaborított, majd segítettem neki 8 vagy 9 killlig jutni :)
    Magas, és figyelni kell hogy ki ne lógjon a teteje, mert tud ugyan pattintani, de nem jellemző :)

    7-8 kört játszottam vele. 1x 2500 feletti, 2x 1500 feletti sebzés, és jön 3500 spot dmg is egy egy spotolós mapon. Egyébként átlag 5-600 sebzések, 7-8-900 spot dmg.
    A többiben kb instant garázsmenet, francia arty bever 1 hittel, még a biztosnak hitt sziklafal mögött is, vagy ellövik a láncot, és mire feldobom kittel, arra már 2 lövést biztos bekaptam. Volt hogy nagyobbat ugrattam a kelleténél, és rögtön garázs :D Mentem arty vadászatra is, de mikor megálltam az egyik mögött, egy grille15 félpályáról betalált, az se volt hosszú kör..

    Megállni nem nagyon szabad vele csak biztos helyen, még célzás idejére se nagyon, amíg mozogsz a dombok mögött, addig nagy baj nem lehet.
    Érdekes, mert menet közben is simán lehet lőni )stabilizátorral), viszont ha nem zoomolsz bele legalább első szintig, akkor kb 3-4 ből 1 lövés megy csak be. Ha belezoomolsz, akkor 3 ból 2 az arány kb.

    Megbánni nem bántam meg, mert az árához képest számomra jó a fun faktora (már amikor nem találod magad 35 másodperc után a garázsban).
    Az a baj, hogy nehéz vele komolyan venni a játékot, én amint sok hp-s heavy-t látok, inkább lelépek és vagy megkerülöm ha tudom, vagy keresek más célpontot, plusz ugratgatok vele össze vissza.. :)

Új hozzászólás Aktív témák