Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Visszaraktam kicsit szórakozni a játékot, néhány kérdésem lenne:
Láttam korábban egy videót új hangokkal, azok végül nem kerültek be? Mikor fognak?
Még a régi mobilszámom van megadva, ami már nem él. Jelszót akartam módosítani, mobilra küldött kódot, amit nyilván nem kaptam meg, mobilszámot viszont halálkomolyan úgy lehet csak változtatni, hogy elküld egy kódot a jelenlegire és utána egyet az előzőre?Azt sajnálom kicsit amúgy, hogy a Toldiról lemaradtam, funnak néz ki a kicsi.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #109751 üzenetére
A Toldinak egy előnye van, hogy magyar..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Az fix.. Az a 700-as DPM félelmet kelt még a legelvetemültebb KV1-esekben is..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
Prémium shopban kerestem ezt a mutzot, hát nem találtam. (Persze, vak is lehetek). Most melyik a legjobb ár/érték arányú prém? Panther 8.8, Type 64, Jagdtiger 8.8 megvan.
Olvastam, hogy az IS-6 páncélbufot kap a hd-sítéssel. Amit néztem még, az a T-54 first proto, T-34-3, esetleg a T34. Vagy inkább várjam ki, hátha érkeznek jobb prémtankok, ahogy a hírek sugallják?
Az SP mennyire lomha? Illetve mennyire kívánja a gold lőszert?[ Szerkesztve ]
-
demerion
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Eléggé kezdő vagyok és felmerült pár dolog amit nem igazán tudok eldönteni. VK 36.01 (H)-ra melyik ágyút érdemesebb venni, 75 vagy 88mm? A 88 132-es penje nem túl bíztató, Churchill VII-ből kiindulva tier 7ben is viszonylag gyér lesz, nem hogy 8ban.
Más kérdés: német mediumból melyiket érdemes húzni a két ág közül? Fontos hogy viszonylag noob-friendly legyen.
-
Kabel15
aktív tag
válasz #84221696 #109758 üzenetére
MUTZ csak időszakos volt, hétfőn járt le ha jól tudom. Mutz sajnos nem tier limites, bár ennek van előnye is, jagdpanzer e 100 hátba durrogtatásáért nem kevés kredit jár. Egyébként gondolkodok még 1 prém tank vásárlásán. (5 évig egyet sem vettem most meg már a 2. on gondolkodom ) Talán Is6 lenne, de megvárom az új IS3 verziót is, ha lesz.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Enzolord
addikt
válasz Kabel15 #109761 üzenetére
Valószínű az váltja majd az IS6ot, és kikerül az IS6 a boltból..
-
galervin93
őstag
válasz demerion #109759 üzenetére
A Waffe ágyú kell rá. Múltkor egy O-I akart megszívatni Ensken. Belémcsapott 300-at, tolat vissza (a két szűk átjáró egyikében a városban), lövők neki egy első görgőt... javít... tolat... még egy görgő... 900 hp free dmg. :-D
Ez egy lassú, lomha med. Jó az ágyú, pontos, irtó gyorsan tölt, senki nem vesz komolyan, ezért lehet jól használni.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
mcwolf79
veterán
Ez a Mutz még mindig tetszik, szeressem:
[replay]Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Warton
őstag
válasz #84221696 #109758 üzenetére
A T-34-3 szerintem eléggé játszhatatlan, túl kicsi a gundep és a löveg penje is harmatos, azaz az IS-3-mat nem igen lövöd be szemből, jah és nagyon pontatlan is a löveg. Gold lőszer meg HESH azt hiszem vagy HEAT az meg azért nem viszi át az IS-3-at. Ha a gold lőszer APCR lenne akkor azt mondanám, hogy jó kis tank ez, de nem... (Pont emiatt elviselhető, sőt szerethető a KV-5, mert a gold APCR és az már mindent átvisz, amit nagyon muszáj.) Ráadásul szerintem nagyon drága médium tank, valószínűleg a Type59 miatt fogott erősebben a ceruzájuk.
SP borzasztó lassú, nem igazán fun vele a játék, a páncél pattintgat, de egy 1.2-es játékos is ismeri a gyenge pontokat és belövi azokat. Előny, hogy mindkettő tierlimites, de jó szívvel egyiket sem tudom ajánlani, talán inkább az SP-t, mert az legalább olcsó.
IS-6, T54 proto és T34 -ról nem nyilatkoznék azok nincsenek meg.
Az összes jó prémium tankot kivették a Shopból: JgTig 88, KV-5, E25...
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Bad Pritt
félisten
Lövöldözöm itt a Conqueror tornyát, ahol régen be szokott menni a 10-es ágyúk lövedéke most rendre lepattan minden. Nagyon jó kis buffot kapott, elgondolkoztam, hogy vissza kéne venni, ha nagyon nem akarják kicserélni az FV heavy-t.
Amúgy az Akció 10 Centúrió tökre tetszik, csak kicsikét lassan céloz, de ezzel bőven együtt lehet élni. Egyedül az nem tetszik, de ez nem a tank hibája, hogy nem kapott külön statot, hanem a 4202-é lett folytatva. A prémium FV 4202-re kíváncsi leszek, hogy fog szuperálni majd, ha jól értettem február 15-én egy az egyben benn lesz a garázsomban akkor (mivel korábban mentem vele 10-esként).Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz jano_77 #109773 üzenetére
Lol tényleg. Csak nem dobott át az amcsi honlap az eu-sra valamiért... hát akkor nem lesz meg, nem fogok két hét alatt 10 napot játszani csak az Actionnel, főleg mert a 750 alap xp sem egy olyan dolog, ami minden meccsen megesik 10-es tankkal.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Kabel15
aktív tag
válasz mcwolf79 #109766 üzenetére
Nekem is bejön, bár vasárnap este 11 körül vásároltam azóta meg napi 12-13 órát dolgozok szóval van vele kb 15 csatám. De egyenlőre tetszik, még úgy is, hogy a legénységem még nem 100% benne, szóval szerintem ez még jobb lesz. A legénység képességekről nem is beszélve. Tier10 ben kicsit macerás és elég sokszor ellövik vagy a sofőrt, vagy a lövészt. Illetve majd 3. skill nek egy álcázás lehet majd szükséges lesz rá.
És rájöttem, hogy tök nagy baromságot csináltam eddig azzal, hogy az összes tankomra célzás gyorsított raktam stabilizátor helyett. Jó ISU 152 re nem volt hülyeség, de mondjuk IS3 Kv1, na ezekre felesleges volt, szóval most jó helyre fog menni MUTZ által megtermelt kreditAsus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Plasticbomb
addikt
válasz Warton #109767 üzenetére
Hát azért... nehogymár egy med szemből huzatosra tudjon lőni egy heavyt, nem gondolod? Amúgy meg kis gondos hozzáállással , célzással belőhető szemből az is3 is azzal az ágyúval, csak át kell gondolni, hogy honnan és hogyan látsz rá az orrára. Legvégső esetben meg ott a HEAT. De nyugodtan mehetsz az oldalába vagy a seggébe is....
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
jr1994
addikt
válasz Bad Pritt #109778 üzenetére
Kb napi 15-20 csata fog hozzá kelleni, persze játéktudástól függően hogy meglegyen a napi sebzés, a Centurionnal meg 4-5 csatán belül meg kell lennie a 750 xp-s körnek. Aki ráér ennyit játszani annak simán meglesz a tank.
Pár napja vannak fent replayek, szerintem korrekt prémium tank lesz az FV.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz Tuco Ramirez #109783 üzenetére
Prémium tankról beszélünk, nyilván nem lesz Centurion I szintű... de ha lehet vele rendesen sebezni akkor farmolni, legénységet képezni jó lesz. És úgy tűnik arra alkalmas lesz.
Mindegy, nem védem tovább a tankot, majd ha hozzánk is elér a küldi akkor úgyis mindenki kipróbálhatja.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
mcwolf79
veterán
Elővettem a kis Porsche-t
[replay]Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
rudii
tag
Sziasztok!
Szerda. Gondolom a kedvenc napotok a hétből. Ha nem is, most ezen megpróbálunk javítani pár győztes körrel!
Live Stream -
Bad Pritt
félisten
válasz jr1994 #109782 üzenetére
Igen, ezt én is kb ennyire számoltam ki, ezért mondom, hogy nem lesz meg.
Aztán ki tudja, lehet megint rákapok, de az elmúlt napokban a napi 5-6 csata bőven elég nekem, húzom a pici cseh bádogdobozt, meg a kilences Puttonyt+ egy-két kör a fun tankokkal. Spähpanzer még mindig elég op.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tween
őstag
Nah cseh nyolcas kifejlesztve.. Végre kukázhattam a hetest
Azon agyalok, hogy szabadból kihúzom innen a kilencest, mert csak rémhíreket hallok a nyolcasról..
Kérdés, szerintetek megéri elcseszni annyi szabad xp-t? -
mcwolf79
veterán
Tierjében szerintetek melyik jobb: IS-3 vagy T-10?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Mister_X
nagyúr
válasz Warton #109780 üzenetére
Mit kell rajtuk felülvizsgálni? A ConquerorGC-t, na azt mondjuk lehetne. Egyszer volt szerencsém ellene menni, nem tartott sokáig a menet, pedig a mellettem levő tank kapta telibe az égi áldást.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mcwolf79
veterán
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
rlazol
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest