Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuco Ramirez

    őstag

    válasz Sixkiller6 #108674 üzenetére

    Csakis a trollgun, ez a T49 lényege. :) 95%-ban sima HE lőszert érdemes tölteni, ha kifejezetten az artykra mész rá, akkor érdemes HEAT-et, mert azzal biztosabban lehet egylövésezni őket (persze csak ha nem a láncot találod el). A prém HE lőszernek szerintem nem sok értelme van. Mindig a papírtankokat célozd vele, ha van rá lehetőséged. Ha nem akkor is lehetőleg a gyengébben páncélozott részeit célozd a tankoknak (oldala, feneke), mert a vékonyabb páncélba nagyobb sebzést visz be. A T49 nagy ellensége a repeszpáncél, durván képes redukálni csökkenteni a nem átütő HE találatok sebzését. Ha azt látod, hogy valamibe 100-nál kevesebbet sebzel, akkor azon nagy valószínűséggel repeszpáncél van, keress inkább más célpontot.
    A T49 borzasztóan random valami, van hogy 3-400-ról is betalál, néha még 30 méterről is képes mellélőni a célnak. szerintem éppen ezért fun járgányként kell vele játszani, és nem szabad komolyan venni...

    #108678 joergie: a táras tankoknál az intraclip idő (a lövedékek tárból való betöltési ideje) fix, mivel azt az automatika végzi. Sem legénységi skillel/perkkel, sem felszereléssel nem lehet csökkenteni.

    [ Szerkesztve ]

    WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

Új hozzászólás Aktív témák