Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz szbalogh #106180 üzenetére

    De van gond. Nekem elég sok prém tankom van, egy részét vettem, másik részét nyertem. Idén kb. augusztusban járt le a tavalyi féléves prémfiókom, ami ilyen-olyan akciókkal, meg nyert prém idővel egy-két hónappal kitolódott. Mióta normál acc-al játszom, credit gondjaim vannak. Ügyeskednem kell a felszerelésekkel a tankokkal meg mindennel, hogy naponta ne bukjak creditet, illetve valamicskét növeljem a büdzsét. Hónapok óta be vagyok ragadva a másfélmillió credittel. Amikor egy kicsit feljebb megy, leárazzák a fogyóeszközöket és újra ugyanitt vagyok.

    Tény, hogy szeretek magasabb tierben játszani Leo1-el, a küldetések miatt meg a JpE100-al. Minden elbukott csata után kell mennem pár kört a prém tankokkal, ami azért komoly időbefektetés. És kb. így vagyok 0-án vagy egy minimális pluszban. Prémium acounttal még T10-ben is tudsz keresni creditet, ha sebeztél valamennyit még bukós csatánál is. Prém járgány meg szabályosan fossa a creditet prém fiók esetén. Lazán össze jöhet 1-2 millió credit egy nap.

    De vegyük az XP-t is. Épp a Charioteert nyüstölöm alap löveggel. 44.000 xp a fejlesztett löveg, és 60valahány a top löveg. Ha mindezt a fejlesztést prém accounttal csinálom akkor másfélszer gyorsabban meglesznek a lövegek. Ja és közben termelem a creditet is, amiből majd egyszer meg fogom tudni venni a következő tankot.

    Normál fiókonprém tankkal lehet creditet keresni, de jóval kevesebbet, alamizsnát, valaki minél jobb játékos annál több credittől esik el a normál fiókkal.

Új hozzászólás Aktív témák