Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LK

addikt

válasz FoxiestFox #40601 üzenetére

1. ha nem játszhatok egyedül, rohadt keveset fogok tudni játszani, hiszen 1-2 emberrel tudtam eddig összehozni
    2. 2-vel egyetértek, 1 évig nem játszottam, azt tettem,mint Chabe
    3. Sinopnak papíron jó a légvédelme, ezek szerint szar AA rng-t kaptál arra a meccsre. :)
    4. Várom már nagyon a tengeralattjárókat :))
    5. Sztem az orosz BB-k megjelenése elég rendesen át fogja rendezni a viszonyokat a játékban. Tegnap hárman lőttünk egy Sinopot, és broadside fel-alá hajókázott percekig mire sikerült kiégetni,kilőni....Hárman lőttük.

Halálom után szoktam nézni a játékot, hátha lehet vmit tanulni másoktól, és láttam egy csókát, és Bretagne-nyal ( :) ) volt asszem, és olyan szépen kerülgette az aerial torpokat, öröm volt nézni. Én próbáltam dobás előtt közvetlen, dobás előtt jóval , squadron felé, ellenkező irányba fordulni, max. sebességgel, satufékkel, és egyszerűen szökőévben tudok kikerülni torpokat. Tegnap 3x repült rám egy csóka, 1 torpot sikerült csak kikerülnöm, de mivel hárman vártak rám és ott köröztem előttük,mint egy f@sz várható volt a végeredmény.
    Viszont találkoztam olyannal, leginkább squadron felé fordulás után, hogy elment alattam a torp. Nem élesedett,túl közel volt? :F

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák