Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbw
aktív tag
Az is kicsit erős azért hogy 3 rézért adnak 1 camót.
Ami 3x rank 1 ugye.TBW
-
belaazallat
addikt
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
Király: most kaptam emailt ezektöl a gyökerektöl, hogy tiltott modot használok... miközben semmilyet sem... Nem is játszottam szombat óta.
Röhejes.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
frame>24
addikt
válasz capulet75 #38278 üzenetére
"I wish you a nice and pleasant day on the battlefield !"
Belegondoltam, hogy ez milyen morbidul hangzana igazi háborús körülmények között...
Killing people, raping women, burning down villages, just the regular fun stuff! And then again maybe loosing some limbs by landmines...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
KaLeun
senior tag
"Aszongyák" megnézik a dolgot, talán amikor nácizó német -HH- (gondolom nem kell ragozni, mint jelent a HH) klánt megnézték, a fazon a napig játszik, pedig megérdeklődtem, hogy akkor én most nyilasozhatok-e?
Cila
-
félisten
Veletek olyan furcsa dolgok történnek. Velem hogyhogy nem történt még ilyen sosem?
-
KaLeun
senior tag
válasz FoxiestFox #38313 üzenetére
Nem kell semmi speciális, csak egy hétvégén nem kell szó nélkül hagyni a német syncdropokat és troll diveket. Mivel igazából ők verik erre a ki ha é nem stat dologra (n+1 reroll). Akár elég egyetlen csatában megjegyezni, hogy megköszönöd a 9 német elvtárs részvételét a syncdropban.
Nem kell nácizni, semmi pejoratívat írni, csak meg kell köszönni a syndroppot. Gyakorlatilag garantált a chatban.
Cila
-
belaazallat
addikt
válasz Chabe89 #38308 üzenetére
Akkor mostanában kedvez nekem az RNG Chapayev-vel és Yorck-kal elég könnyen gyújtom őket is, csak hamar oltanak.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #38316 üzenetére
Farazelleth megtalálta a megoldást. Kínai szerveren játszik, ott még 0.7.3.-nál tartanak. Mindenki CN szerverre!
-
gaboka75
tag
válasz olivera88 #38293 üzenetére
Szerintem az AA most teljesen RNG alapú.
Ma reggeli meccs: dupla CV (Haku és Saipan), én pedig egy teljesen AA spec mentes Buffalo-val, stock DFAA-val, AA skill nélküli kapitánnyal. 47 gépet lőttem le, miközben alig értek el rajtam találatot. A meccset azért így is buktuk
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #38321 üzenetére
Hol? Jah... kínában...
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #38320 üzenetére
Montana 100k
Republique - t nem mondom, mert azzal csak 1 - et mentem 166k -
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #38324 üzenetére
végülis igazad van, csak azt hittem ezek erősebb gépek lesznek, na mindegy
-
sh4d0w
félisten
Nelson most szedett le 65 repülöt
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
NC rekord sebzésben, és XP-ben is. (Reggelre biztos feltöltődik a videó is)
Kettőt mentünk vele, a másik ez, ennek a lehozásához hárman kellettünk..
Úgy tűnik, ha nem túl kompetens a CV, az NC viszonylag jól megvédi magát.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #38327 üzenetére
Nerfet az NC nek.
Hogy lehet h Kinai szerverem annyira el vannak maradva?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz FoxiestFox #38327 üzenetére
Persze nerfet. Mondjuk a heal buffra nem volt szükség szerintem sem, de ha már van, használjuk.
Olyat kaptam a hátamba a Fusotól 9.08-nál, csak pislogtam wtf... -
redzsi
senior tag
(#38326) sh4d0w
Az igen. Bár amióta láttam egy Minekazét 19 gépet lelőni már nem is lepődök meg. El van ez ìgy (is) baszva teljesen. Kb AA specnek nincs értelme, legalább lehet másra költeni a kapitány pontokat.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #38329 üzenetére
Az időtaget beírtam, de a videót nem tettem be.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #38332 üzenetére
Hát ez elég furcsa szögben kaptad.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #38332 üzenetére
Komoly, hogy három csatahajó és egy cirkáló elment CV-t hajkurászni?
Egyébként nem tudom ki találta ki WG-jéknél ezt az ugrásból meg zuhanásból torpedóvetést. Kb csak arra lenne jó, hogy a torpedó a vízbe csapódva darabokra törjön.
-
TCSZ
senior tag
Bocsi az off topikért. A Victory At Sea Pacific című játékot ki próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? Köszönöm!
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
válasz #65675776 #38335 üzenetére
Japp. Végig lossként kezeltem, számomra is meglepő volt, hogy vissza sikerült hozni.
Ha nem bízzák el magukat a hátamba pusholással, simán győz az ellenfél.Kolléga az elején a Kii-vel felakadt egy szigetre broadside, kicsit túlbecsülte a hajója fordulási képességeit, és még így is negyedik lett
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
válasz FoxiestFox #38338 üzenetére
Köszi! Mennyit játszol/játszottál vele?
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #38342 üzenetére
Ha igaz lenne, amit írtál, akkor már régen nem a wows - ot tolnád, hanem azt ... főleg a mostani cv rework után
-
4580693
senior tag
A Richelieu-t nyüstölöm, nagyon kevés sikerrel. Aki esetleg végigvitte, vagy korábban már járt itt, tudna segíteni rajtam, hogy hogyan tudnék hatékonyabb lenni? Mai adag, 10-ből 9 vereség, átlagsebzés 55000. Ráadásul, az utolsó meccsen annyira felbosszantottam magam, hogy töröltem a játékot is. Az indok, egyik játékostárs unszolt, hogy menjek tankolni a sebzést, persze úgy, hogy egyedül lettem volna egy Kutuzov, Gneisenau és KGV ellen. Azért csak fedeztem a visszavonulását, erre természetesen ott is ragadtam. Persze, őlordsága elmenekült, ahogy illik. Amikor meg kipusztultam, záporoztak a noob jelzők... :/
-
félisten
-
4580693
senior tag
válasz FoxiestFox #38347 üzenetére
Ez se rossz.
-
félisten
Hát, legalább Flambass már rájött arra, amiket itt írogatok jó ideje, és kapom érte a savat a CV-sektől
Már csak évek kérdése, és a WG is rájön.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest