Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz LK #27186 üzenetére

    A japán CV-k előnye (lehet) a több, de kisebb repülőraj. Nagyobb a taktikai szabadságod, nem vagy kénytelen egy helyre koncentrálni a gépeidet, és tudsz keresztdobást is végezni. Emellett a bombák ledobása után a japán zuhanóbombázók meglehetősen gyorsak is. A több raj miatt nagyobb felderítési potenciálod van. A fő csapásmérőerő a torpedóbombázók. Viszont a több rajt szemmel is kell tartani, ez viszont sok lehet.

    Az amerikai vadászok valóban jobbak, viszont sokáig csak egy, de nagyobb rajod van belőlük. Csapásmérőrajok szintén több gépből állnak. És a fő csapásmérő erő a teljesen RNG bázisú bombázók, azaz kiszámíthatatlanabb.

    Más megközelítést kér a kettő. Amerikai hordozókkal első körben arra kell törekedni, hogy a vadászaidat kihasználva a légifölényt megszerezd, az ellen lehető legtöbb vadászát leszedd. Utába a vadászokat használhatod felderítésre és az ellen csapásmérőinek ritkítására. A csapásmérőket fent tartod a levegőben, aránylag közel az ellenhez, hogy azért valamennyit spotoljanak. Érdemben csapásmérésre csak akkor érdemes használni őket ha már leszedted az ellen vadászainak zömét, vagy azokat látod, hogy teljesen máshol vannak. A fent linkelt csatában én is csak kb 8-9 perc után küldtem a csapásmérőket ténylegesen hajók ellen. Fragem azért nem lett, mert egyetlen megveszekedett elárasztást sem randomizált nekem. Az összes damage-em a csata második felében keletkezett. Japán hordozóval az elejétől lehetsz agresszívebb. (Ha gondolod feltöltöm a replayt.)

    Szigorúan a tech tree hajókról beszélek, a prémiumokat nem érintve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák