Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • redzsi

    senior tag

    válasz frame>24 #22139 üzenetére

    Egyáltalán nem fos. A szomszédos országokat tekintve overkill kategória. Az más kérdés hogy nincsenek kihasználva a képességei, a hozzá beszerezett fegyverzet meglehetősen hiányos, a repült órák alacsonyak, a kifizetett összeg meg brutális. De magával a géppel mint fegyverrendszerrel semmi gond nincs.
    Az általunk rendszeresített Mig-29A-kat a dogfight-ot kivéve mindenben veri. Persze ha lenne sisakcélzó meg Aim-9x vagy IRIST rendszeresítve akkor abban sem.
    Utánégetőt meg a Mig is használt felszálláskor, ebben az üzemmódban minden gép hangos.
    Ráadásul a hangáros magyarázat is már-már elképesztő, konkrétan a szabad ég aladt rohadtak szét a 29-esek (is). Tényleg sokkal vagányabb...
    Még jó hogy a svédekkel kötött szerződeésben szerepel hogy légkondis hangárban kell tartani, amúgy a Gripenek is így járnának.

    (#22140) daa-raa: Olyan helyeken, ahol arra használták, amire tervezték gyakorlatilag totális kudarcot vallott.
    Azért vegyük figyelembe hogy a szerb és iraki pilóták elég komoly hátrányban voltak. Azért ha az ellenfél repülőit folyamatosan egy E–3 légtérellenőrző, plusz légi utántöltők támogátják akkor légierő legyen a talpán amelyik helytáll ellene. A kiképzettségbeli különbségről már nem is beszélve.

    Az egyik Gripenünk nem futómű probléma miatt ment a levesbe?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák