Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Bad Pritt #1464 üzenetére

    Abban azért igaza van, hogy ha le tudja takarítani az eget, avval nagyban hozzájárul a győzelemhez, csak a motiváció és a végrehajtás módja az, ami visszás. De mikor hordozóm volt, én is a vadászokat részesítettem előnybe, mert nagyban megkönnyítik a maradék 1-2 raj sikerét. Egyrészt tisztára lehet seperni az eget, másrészt rá lehet küldeni a vadászokat a támadott hajóra, hogy a légvédelem azokat baxtassa, ne pedig a torpedós/bombás repcsiket.

    De direkte kibaxásból a CV-ket baxtatni nettó hülyeség. Eleve egy játékban azért csinálni valamit, hogy a másikkal kibassz, hát... Hogy fogalmazzam meg, hogy ne legyen ban belőle? Ott már valami nagy baj van a jóemberrel, ha ez a motiváció...

    (#1466) Bélaaaa: Ez egy szorzókör. Nap első csatája. Az 5 citadella találat pedig önmagában ~ 50.000 DMG. Egyébként T5-ös hajókat kell vásárolnod. T5-6 alatt a csatahajók egy lapát ürülékkel ekvivalensek és bár cirkálóból vannak jobbak, az igazi élet ott is magas tier-ben kezdődik. Az egyetlen kivétel talán a rombolók, amik alacsony tier-en ontják a torpedókat a perc alatti újratöltéssel, de ott is van kompromisszum.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák