Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz puglife #25173 üzenetére

    nem felejtem el, a 700-as szériától bátran ajánlgatom, mivel százas nagyságrendben üzemeltem már be belőlük (is), és tudom, hogy nincs velük gond! megfelelő beállítást igényelnek, és ennyi!
    lehet, hogy nálad a router...stb a linksys "márkánál" kezdődik - aki sokak szerint sehol lenne a by cisco házassága nélkül -, de én nem márkásítok, nem általánosítok, hanem valós tényekre alapozok, és inkább csak saját tapasztalatokra építek!
    akik csak megbízhatóbb gyártót említenek, azokkal pláne nem tudok azonosulni, mivel mindegy gyártónak - még a legnagyobbaknak is - vannak jobb, és gyengébb típusai egyaránt!
    ahol a wifi szórás fontos, és még aránylag nagy "lefedettséget" is várnak el, ott a beépített kis antennával rendelkező linksys/cisco routerek jelentős hányada elvérzik, arról nem is beszélve, hogy az árazás is sokaknál szempont!
    amúgy kipróbáltam már az e900 típust is, az árához képest okés, de a wifi abban sem domborít különösebben...
    a tl-wr743nd eleve egy wireless ap client funkcióval is felvértezett router, cserélhető 5-ös antennával szerelve, és az e900 - adott használatra - több szempontból sem szorít(hat)ja ki!

Új hozzászólás Aktív témák