Hirdetés
Aktív témák
-
kantor
tag
van egy xpsp2 lassu az ftp es a network share dowload aga. 10..20kbps max. az upload 60..80Mbps. ugyanakkor a p2p meg a web normalisan mukodik. tuzfal nincs virus nincs. mi van?
apaaaa. igen? milyen szaga van az antianyagnak? apaaaa. igen? miert hivjak a Foldet foldnek? hat ugy neveztek el.. dehat a vizbol van tobb!!!
-
Warlock_42
senior tag
Haver hasonló problémával küszködik, ott FTP megy rendben 80-120k-val, HTTP meg 5-20k-ig. Ötletem sincs miért
...azon kívül, hogy szarxpWhat does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything
-
Warlock_42
senior tag
válasz steve@prhw #4 üzenetére
Ha esetleg nekem is lenne valami ötlet....
1. --
2. ADSL, router nincs.
3. Van fennt NAV.
4. Most kötötték be a srácnak a Netet, és azóta lassú.
Szvsz az utolsó két pont mindenféle kapcsolatot lassítana nem csak a Http-t. Már ha ilyen háttérben futós, kémkedős programokról beszélünk.What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything
-
steve@prhw
őstag
válasz Warlock_42 #5 üzenetére
NAV az elsődleges tipp.. Nagyon visszafogja a gépet/kapcsolatot bizonyos helyzetekben! Nyomj fel valami könnyed kis vírusirtót (pl. a bitdefender nem rossz, és még ingyenes is), és egy tűzfalat (pl. sygate, szintén ingyenes), meg spyfogókat (ad-aware, ms antispy, spybot...)!
''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
kantor
tag
válasz steve@prhw #4 üzenetére
1. a te anyadat.
2. mindegy, net. a szomszed gep de az inetrol se megy.
3..4 biztosan nincsapaaaa. igen? milyen szaga van az antianyagnak? apaaaa. igen? miert hivjak a Foldet foldnek? hat ugy neveztek el.. dehat a vizbol van tobb!!!
-
kantor
tag
válasz Warlock_42 #3 üzenetére
a neten van par ficko akinek hasonlo gondja van az sp2 felrakasa utan. megoldas az nincs.
apaaaa. igen? milyen szaga van az antianyagnak? apaaaa. igen? miert hivjak a Foldet foldnek? hat ugy neveztek el.. dehat a vizbol van tobb!!!
-
Dilikutya
félisten
válasz Warlock_42 #5 üzenetére
Neadjisten kereső..... Bővebben: link
Bőven befér valamelyik XP segítős topikba.
kantor: légyszi ne anyázz. kevesen tolerálják ezt itt....
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
steve@prhw
őstag
A beírásod inkább nem minősítem...
Idejössz, nyitsz egy topicot (azt most hagyjuk, hogy máshol is elfért volna), segítséget kérsz, és nem bírsz leírni egy normális nyitóhozzászólást.
Aztán meg anyázol... Az IQ kivágta a biztosítékot? Sétálj el, állj be a zuhany alá, hátha segít... Utána meg egypár nyelvatanóra javallott...
mindegy, net. a szomszed gep de az inetrol se megy Ez sem semmi...
biztosan nincs Tegyük fel, ok...
Millió oka lehet, de ha ilyen informatív hozzászólásokat írsz, akkor lehet, hogy célravezetőbb lenne a Gyurcsókkal felvenni a kapcsolatot... Ő legalább távgyógyász...
Hogy is írta twollah?
Hat szerintem addig probalkozhatsz a fekete magiaval.
és
Mit tudom en mit csinalj.
Imadkozz, verd magad a foldhoz, tudom is en...''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
I_Am
veterán
Bővebben: link
Kantor kérlek mellőzd a személyeskedést és a linkelt totyikban kérdezz. (továbbiakban totyiknyitás előtt kereső használata, kulcsszavakkal ajánlott)
További kellemes és flame-mentes fórumozást.
Ezt a totyikot most zártam.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs