Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachoo
senior tag
válasz pècsimunkás #9948 üzenetére
Én úgy állítottam be az update beállításánál, hogy az engedélyem nélkül ne telepíthessen semmit. Átnézem a listát és pipa ki a fentebb említett update elöl ha benne van. Utána pedig jobb egér rajta és elrejtem. Ha netán mégis feltelepül akkor sincs gond, letörlöm a feltelepített updatek közül.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
hito
nagyúr
válasz vwpolopg #9954 üzenetére
Kapaszkodj: nincs SD (sem microSD) foglalat rajta. Amikor ezt megtudtam, egyszerűen nem voltam hajlandó elhinni. Aztán kénytelen voltam megbarátkozni vele, most meg már meg is szoktam a hiányát. Most egy akkora microSD olvasóval pótolom, mint a körmöm. Nem sokkal nagyobb, mint maga az USB csatlakozó vége. Alig lóg ki a gépből és 1000Ft-ba került.
De a mai napig nem megy a fejembe, hogy ezt hogy gondolta a Lenovo. Helix 2-nél már kapcsoltak, azon van, de nekem az a gép nagyon bazári lett. Pont az hiányzik belőle, ami az esszenciája volt a Helix-nek, a komoly, minőségi, üzleti megjelenés, anyaghasználat.
Amire lecserélném maximum a Helix-et: Thinkpad Yoga S1, esetleg Dell Venue Pro 11 7140 (az új Core M-es), kimaxolt Thinkpad Tablet 10 (128GB/4GB/LTE verzió), Fujitsu Q665. Toshiba Z10t is tetszik, de picit már túlméretes (Helix, meg a többi kecsesebb, karcsúbb) és nem értem wifi-vel hogy a fenébe eshet a 13órás üzemidő 5óra alá Aztán lenne még millió típus, de valahol mind elvérzik. Sony Vaio Duo 13 pl. nagyon tetszik, de 13" már durva tabletnek.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz vwpolopg #9957 üzenetére
Akkor jó, viszont ne olvasgass sokat, vedd meg nyugodtan, különben a sok fals, hülye irományok miatt elbizonytalanítod magad fölöslegesen. Mondanom sem kell, hogy mennyi hülyeség van a neten. Manapság, a gugli korszakában minden "igaz" és annak az ellenkezője is.
Ezen kívül nagyon rendben van a gép. A hangszóró vékony még kicsit, de zenét nem ezen kell hallgatni, illetve vannak már erre egész jó kis specifikus megoldások (BT hangszóró, Lenovo Soundbar, stb.). Nálam 10 pontból 8.5, ritkán szeretek meg ennyire gépet.
-
-
hito
nagyúr
válasz vwpolopg #9962 üzenetére
Nagyon fogod csípni. Most frissítettem fel win10-re. Kíváncsi vagyok, főleg, hogy akksiban hoz-e többet, vagy ront-e rajta. Ha utóbbi, akkor megy vissza a win8.1. Egyelőre nagyon tetszik a 10, a gépnek is. Aztán meglátjuk hosszútávon.
Most egyébként van fenn 135-ért garis, magyar billentyűzetes Helix. Én lehet, hogy megfordítanám a telefon, tablet project sorrendjét. Telefont bármikor vehetsz, de ha a Helix-ek elkelnek, ki tudja mikor lesz megint normális áron.
-
hito
nagyúr
Megnéztem őket. Jóval többet bírnak. Srác csak azért írta oda, hogy tuti ne legyen csalódás. Sablonszöveg. El kell menni, meg kell nézni őket, lehet válogatni, billentyűzeteket tablet részeket összeválogatni, tesztelni Everest-tel, stb.
De van itt másik is a hardveraprón 135-ért. Azok elvileg hibátlanok. Vele (Alfahim) is üzleteltem már, nagyon rendes arc.
-
trafóóó
tag
Valaki el tudja mondani vagy videó jobb lenne hogy kínai win10 ről hogyan kell emberi nyelvre váltani.
Nem találok amit használni tudnék.
Köszönöm. -
LSiki
tag
válasz trafóóó #9967 üzenetére
Amennyiben ugyanaz a rendszer mint egy asztali gépen (elvileg ugyanúgy kell kinéznie)
Windows jel
alulról 3. a fogaskerék (előjön a gépház) - amennyiben csempék jönnek elő akkor is a fogaskereket keresd
Keress egy óra-A betű-keleti írásjel ikont
2. menüpont
A + jelet tartalmazó négyzetre kattintva pedig előjönnek a telepíthető nyelvek.[ Szerkesztve ]
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
trafóóó
tag
Fogalmam nincs mit nyomkodtam össze de 2-3 újraindítás után minden helyre került.
LSiki nek köszönöm mert a megoldás ott volt, csak elsőre nem jött össze. -
cidalain
veterán
Hazahoztam a ceges miix 2 8-at asszonypajtinak megmutatni. Es ra kellett jonni hogy a Hi10 rohadt nagy lesz. Az mindig ketkezes tab lesz, nem lesz jol hasznalhato.
Igy 8"-osat kell venni. Ketto versenyzo merult fel: Hi8 Pro, Vi8 Plus.
Sajna a 4 GB ramnak, 64 hatternek asszem bucsut mondhatok 8"-on, de legalabb Cherry Trail lehet.
Az FHD kijelzo nem tul hasznalhatatlan 8"-on ujjal? A miix 2 8 Hd-janal is neha mellebokok ujjal. Erintocerkat nem akarunk.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Vettem egy ONda v919 air-t,
Dual OS-s.
Eddig nagyon tetszik/ma jott meg:-), 4 nap szallitas eu raktarbol/.
Igaz a 32 gigast vettem, de nagyon nem akarom telepakolni.Netre, filmnezesre kell.
Most frissitem a wint rajta/10el jott/. a kerdes az ,hogy mik azok a dolgok win alatt, amiket nyugodtan kikapcsolhatok, torolhetek/a win 10el meg nicns tapasztalatom/.
Mert azert a tarhelybol jo sokat eszik...Koszonom
Udv -
Hali1975
tag
válasz Hali1975 #9972 üzenetére
Sziasztok!
Na Az ONDA v919 air most eleg fura dolgot csinal/illetve nem csinal:-(/.
Win 10 frissitettem ,amit felkinalt, de utana minden rendben volt.
MAjd letrehoztam meg egy fiokot es a nyelvet beallitottam magyarra.
Aztan neztem hgy ugyan magyar a nyelv, de a kepernyon angol.
ekkor engedtem neki, hogy a magyar nyelv legyen a beallitas a kepernyon is /vagy hogy hivta.
Le is frissitette ujrainditast kert.
egy ideig ment a homokora. aztan kikapcsolt. es most nem kapcsol be. androidban sem tudom inditani.
Mondjuk eleg forro a cucc.
Szerintetek?
Koszi
Udv -
-
motrola
aktív tag
válasz Hali1975 #9974 üzenetére
Ha gondok vannak a win-nel az sd kártyára csinálj egy windows telepítési könyvtárat és egy Magyar windowst telepits rá. Utána már nem lesznek gondok a nyelvi beállításokkal.
Itt vannak a szükséges egyéb driver, program.[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
8472race
tag
válasz cidalain #9975 üzenetére
Nekem CHUWI Vi8 Plus van és nagyon elégedett vagyok vele. Eleve Windows 10-el jött és így nincs gond a frissítéssel, driver-ekkel sem.
Az év végén éppen Londonban tartózkodtam, ezért oda kértem és egy hét alatt meg is érkezett a BangGood-tól.
Mindent tud, amire nekem kell, a HDMI-n keresztül ki tudom tenni a képernyő tartalmát külső monitorra, projektorra. WiFi, Bluetooth, remekül működik, átlagos mértékben melegszik - igaz, nem játszom rajta gépigényes játékokat. 64GB-s SD kártyával "toldottam" meg a tárhelyet és külső HDD-t is csatlakoztathatok, ha esetleg több hely kell. A kamerája lehetne jobb, de arra meg ott van a telefonom, vagy a fényképezőgépem.
Én a CHUWI Vi8 Plus-t javaslom neked.Egy nyomtalanul elmúló életet, élni sem érdemes.
-
Drachoo
senior tag
válasz pècsimunkás #9963 üzenetére
Windows update-et megnyitod és ott baloldalt a frissítési beállítások asszem.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
pècsimunkás
addikt
-
félisten
Üdv!
Miix 3 10"-al kapcsolatban kérdezném, hogy 3 különféle dokkolóval/billentyűzettel adták ki?
Csak mert 3 különböző helyen más-más a kiegészítője:
1, Itt olyan, mint egy T100-asé.
2, Itt leginkább egy Miix 2 10"-esre hajaz.
3, Itt meg mintha a Pavilion X2 10" lett volna a kiindulópont.Akkor most mi vaaan?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
cidalain
veterán
Az a baj, hogy ahogy itt tesztelgette a parom a miix 2 8-at, igy is jutott olyan szituba hogy nem tudta megnyomni a gombot. Mert nagy volt az ujja. Elo kellett kapni a cerkat hozza. Oke ott a nagyitas, de az meg milyen mar (asztalin egy csomo cucc nem tudja normalisan lekezelni....)
Tok jo lenne egy FHD 8-ast kiprobalni persze. De ugy dontottunk hogy marad a Vi8 100 dolcsi korul van. A masik 135 lenne. A Vi8-hoz van gyari BT bill tok, ami hasznos lesz havi 1 doksit megirni. A Hi8 prohoz meg meg nincs, mert allitolag azzal valamiert nem kopatibilis...
Ha meg nem jon be, ki tudunk szallni belole par honaposan majdhogynem buko nelkul.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
antoniuss
újonc
Szevasztok,karácsonykor vettem egy lark ultimate 8i win tabletet,a kérdésem,hogy járt hozzá windows cd?
Ha esetleg nem akkor honnan adjak neki termékkulcsot? -
titko
tag
Sziasztok. Egy Voyo a1 minit használok már lassan egy éve. Vettem hozzá egy bluetooth-os billentyűzetet. Minden működött kb 1 héttel ezelőttig. Amikor is a bt billentyűzet nem akar csatlakozni. Már a rendszert is újratettem, a billentyűzet minden máshoz csatlakozik, itt viszont ez a mellékelt kép fogad és a tovább gomb nem aktív. Nem tudok mit beírni mert minden pin hibás, viszont a bt egérnél is csak üres mezőnél a tovább gombra kell kattintani és csatlakozik. De a billentyűzet nem
Esetleg van vkinek ötlete? -
Tim82
félisten
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
rendeltem ajándékba egy családtagomnak egy Teclast X98 Plus Windows 10 + Android 5.1 típusú tabletet. A cél az volt, hogy ne kelljen hazacipelni naponta a munkahelyi laptopot, hanem otthon egyszerű dolgokat, mint hírek, időjárás, emailek, stb. a tableten intézni lehessen. WIN10-el tervezzük használni.
Azelőtt nem volt még tablet, így érdeklődni szeretnék kell-e még hozzá valamilyen kiegészítő. Gondolok itt pl. a kijelző védelmére. Hajlamosak ezek karcolódni? Vagy akár a beviteli eszközökre. Érdemes valamilyen tartót, ill. billentyűzetet egeret venni hozzájuk, hogy könnyebben lehessen használni?
Köszönöm!
András
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Hp Omni 10 tabletről mi a véleményetek? Van vele valakinek tapasztalata? Tesztek alapján jónak tűnik, de szeretnék biztosra menni. -
mrhitoshi
veterán
Üdv! Van egy Asus Transformerbookom, amin egy Windows 10 futott. Reseteltem a windows rajta, szóval újra akartam tenni az OS-t. Szépen végig is ment, viszont egyik lépésnél elakadt. Fekete képernyőt mutat már egy napja kb, és semmi nem történik. Mi okozhatja ezt ?
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest