Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz krystman #6450 üzenetére
Nekem ugyanez van most majdnem teklasztba (x98 air II 3g) Nagyon pöpec, viszont a 32giga szerinten a winre épp hogy elég. Most, hogy csak win van rajta, épp csak 10 giga maradt szabadon úgy, hogy fent van egy 8.1es friss win, meg egy teljes értékű office 2013 ( szerintem xsak ilyet szabad, a 365 ös verzió felejtős)
Így jól használható, de ha pl eg, dropboxot is szeretnél (aminél át lehet linkelni valahogy a mappát az sd kártyára, de elég bonyolult, és még igazából nekem sem sikerült) akkor már máris elfogyot a wines partició helye.
Használat függő, én a droiddal a telefonomon csinálok mindent, nekem ott az arra elég, amire kell. A tabletbe win a jobb, de a 64gigás előnyben.
Egyébként mindent szépen visz, nem látszik az általános használatkor, hogy csak 2giga a ram, és 32bites a rendszer.
Egyébként az 1280x800 is elég, sőt, néha a fullhd a win ikonhainál, megy egyes dekstopos alkalmazásnál zavaróan kicsik a ikonok, helyek, ahova kattintani kell. ( egérrel még csak csak, de újjal totalkommanderbe pl szinte esélytelen, hogy eltaláld, amire bökni akarsz..[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Most vettem egy win8.1-es tabletet. Új vagyok még a témában, egy-két dolog érdekelne... Az ajándékba adott Office 365 telepítése után elfoglalja az összes helyet a 'C'-n. Ki lehet gyomlálni pl az access-t, publisher-t stb? Igazából nekem csak a word kellene meg az Excel. Másik dolog pedig, hogy hogy lehet felszabadítani helyet még pluszba a 'C'-n? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Songo
senior tag
Sziasztok.
Jelenlegi Core Duo laptopom (jó 5 éves) leváltására keresek alternatívát. akár használtan is.
Egy lehetőleg Win7-es (talán8?) tablet/laptop kombón gondolkodom. Ami méretben csökkenne, de teljesítményben pedig túlnőne a mostani laptopon.Néztem ebayen a Lifebookokat 900/901-es egész emészthető áron vannak. nem tudom milyenek (persze használtan)
Egy olyan 100 körül szánnék rá (opcionálisan +pénz az új akkumulátor)
Köszi a tippet tanácsot.
-
krystman
őstag
Értem Köszi! :-) Még annyit, hogy játékok azok ugyan azok mennek rajta mint a rendes Pc -én? Persze win8 alatt.
-
Upo
addikt
válasz han_lev #6451 üzenetére
Szerintem azér annyira nem bonyolult az a dropbox áthelyezés...
Dobozka ikonon jobb gombra a fogaskerék menüben - preferences, ott a második fülön betallózod a mappát amit az sd-n csináltál.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tajner10
tag
Csak nekem tünt el a win10 frissítéses ikon a tabomról meg a gépről?,akinek volt/van win10 a tabján és használja játékra annak mekkor fps különbsége lett az új op rendszer miatt?
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Arra tudtok valami megoldást, hogy a bekapcsoló gomb megnyomása után állítólag alvó állapotba kerülő tablet kijelzője alig láthatóan, halványan világít?
Ez mitől lehet?
Új telepítés.
Ja a driver beckupot nem tudtam 100osan visszaálítani.
Ezt sem tudom miért.. Pedig a rendszer ugyanaz. Win 8.1 enterprisePoco F5/pro
-
han_lev
senior tag
-
krystman
őstag
Épp nézegettem, hogy tényleg a sima windows 8.1 es tabletek mind 1GB RAMmal vannak szerelve? Csak a Dual bootosak 2GB RAMosak?
-
MrWhite
tag
Hogyan tudom a tableten a leggyorsabban előhívni (és bezárni) a háttérben futó programokat a Feladatkezelőn kívül?
...
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem esetleg készüléket ajánlani? 3g vagy 4g-s tabletet után kutakodom, legalább 2 gb rammal, 64gb háttértárral mindeddig sikertelenül.
Ha esetleg valakinek van ötlete ne tartsa vissza.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
pengwin
addikt
válasz tajner10 #6458 üzenetére
nem hiszem, hogy az új OS bármiféle gyorsulást hozna fps-ben, ahhoz a játéknak ki kéne használnia a directX 12-t, ami még nagyon ritka.
(#6468) krystman
Vannak 2GB RAM-os, csak winteles tabletek is, sokkal használhatóbbak, az 1GB nagyon lekorlátozza a win lehetőségeit. Kínaiak mostanában nagyon nyomatják a dual OS kütyüket, most olyan a legtőbb kínai 2GB RAM-os tab.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Robi BALBOA
őstag
Üdv,
Van egy Archos 80 celsium tabletem és olyan ezközt keresek amivel működik az otg funkció és töltődik közben a tablet is.
Ezt láttam itt linkelve, de én nem találok ilyet vagy hasonlót sehol csak külföldön, ha valakinek van budapesten csak kipróbálás céljából vagy eladó az kérem jelezze.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
han_lev
senior tag
válasz Robi BALBOA #6478 üzenetére
Ilyen nekem van, de a wines tabokat ezzel nem fogod tölteni... Speckó kell. Korábban beszéltünk róla.
Poco F5/pro
-
Robi BALBOA
őstag
válasz zoltan6 #6480 üzenetére
Az nem lehet, hogy két egyformának tűnő (y)kábel belülrő máshogyan van összefürcölve?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
MeSKA
aktív tag
Win10-es rendszer értékelhető lesz 1/16-os tabletre? Office a rendszer része lesz?
Robi: Szerintem is tablet függő, attól függ milyen a töltésvezérlő elektronika.[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Nexus 7-es tabletem lecserélésén gondolkodom, és mivel pár hónapja a laptopomat cseréltem asztali gépre, elgondolkodtam a windows 8.1-es rendszerű tableten. Nézegettem a nagyobb márkák készülékeit, de annyira nem használnám ki,hogy megérje nekem 60-70 ezret költeni akár egy Dell-re.
Mennyire opció egy kínai márka? Van valakinek tapasztalata kínából rendelt Win 8.1-es tablettel? Melyik márkákkal érdemes próbálkozni?
Nagyjából ami lényeges lenne,hogy 32 GB belső memória legyen, bővíthető legyen memóriakártyával, illetve nincs szükségem dual os-re, és 3g-re, szóval ezek sem kellenének bele. 100 dollár környékén van valami érdemes darab, ami ajánlott?
Egy kérdés kimaradt: le lehet valahogy takarítani a dual bootot,hogy csak a Win 8.1 maradjon?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
jeri
tag
válasz Robi BALBOA #6482 üzenetére
Archos censio 80 as ezekkel összebarkácsolva:
DELOCK USB Elosztó Fekete 22cm 65306
DELOCK USB Toldó Fekete 4cm 65012
DELOCK USB Micro USB Átalakító Fekete 1m 83569
LOGILINK USB Tápkábel Fekete 5cm AA0045
FSP USB Charger 2.1A
LOGILINK USB 2.0 Hub 4-Port with Power Supply Feketehubon müködő egér,pendrájv,
töltés:4,78v/0,28A=1,34 watt vagyis nudli.[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Köszi
Szóval akkor működik, az, hogy nem tölt mint állat az nem gond, nekem az is jó ha használat közben csak szintentartja az aku töltöttségét.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
jeri
tag
válasz Robi BALBOA #6487 üzenetére
Ez a töltés a szintentartásra sem elég, legaláb 4-5 watt kellene.
Vagyis az általam kiprobált megoldásnak nincs értelme. -
Robi BALBOA
őstag
Hát igen az 1,34watt az nem sok, mondjuk a semminél több.
Ki kellene próbálni egy erősebb töltővel, 3-5A-el, hátha több jut a tabletnak.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
jeri
tag
válasz Robi BALBOA #6490 üzenetére
A logilink tápkábel ez:3 állása van tud 2,1 A, és0,5A és adatotot 0A ampert is adni.
2,1Amperes állásban is csak 0,2A engedett át, vagyis a tablet töltöelektronikájaval is baj van. -
Robi BALBOA
őstag
Ezt a pöcköt nem értem, olyan mint egy usb a apa anya átalakító.
Án ilyen y kábelben látom a fantáziát ahol egy microusb anyán betáplálsz a microusb apa bele a tabletba, aztán a sima usb rlszere meg egy hub, amikre mehetnek a különböző perifériák.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
arnd
senior tag
válasz Robi BALBOA #6492 üzenetére
Ez csak arra jó, hogy ne szabványos USB eszköz módban táplálja az USB-t a PC.
-
munnergep
senior tag
Voyo A1 mini vagy Chuwi vi8-at tudnék most 30 körül megvenni, melyiket ajánlanátok?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
vendingo
veterán
Jelenleg van egy T100 tabletem. Leszeretném cserélni valami erősebb, minőségibb darabra. Milyen alternatívák lennének 200k körül?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest