Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
1/16-os tablethez:
Lark 8i-m van, 32 GB SD kártyával. Kb 3 hónapja van meg, párszor írtam is itt már. Most vagyok túl egy 13 napos nyaraláson, a tablet szokás szerint hozta az elvárt szintet. Gond nélkül ment a netezés, levelezés, videófeltöltés videókameráról Facebookra, Skype, VoIP, de még szövegszerkesztés is (bár ahhoz kellett a külső OTG-s egér).
A napi útvonaltervezés könnyedén ment Google Maps-al. Én ajánlom. A tárhely nekem nem is fogy, 2,2 GB-on áll azóta, amióta feltettem rá a programjaimat (az SD kártyára portable apps-okat előnyben részesítve). Így nulla mókolás mellett is full használható a dolog.
-
up
senior tag
válasz Graphics #6296 üzenetére
Ezzel szemezünk végül. Sajnos zöldfülű vagyok tabletekhez, és/vagy nem találok teljes specifikációt. De erre hogy legkönnyebb/legolcsóbb mobilnetet csinálni? Milyen néven futnak a kompatibilis ajánlatok a telkóknál? Előre is köszi
SZERK: Acer W4, ha más tud esetleg segíteni abban, hogy hogy kell rá mobilnetet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
MrWhite
tag
Hogyan lehet elérni, hogy a Windows ne kérje a jelszót minden bejelentkezéskor? (Tudom, hogy már olvastam róla itt a fórumon, de most sehol sem találom.) HELP!
...
-
Upo
addikt
válasz MrWhite #6404 üzenetére
Futtatásba vagy parancssorba beírod, hogy control userpasswords2 , aztán nyomsz egy entert.
A felső négyzetből kiveszed a pipát (... jelszót kell megadni).
Nyomsz egy ok-t.
Akkor bekéri a felhasználónevet és jelszót, beírod, okézod, és kész.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Rendeltem emag-tól egy Allview Wi8G-t, mert nekem fontos volt, hogy legyen 3G.
Szerintem 35e Ft-ért korrekt ajánlat: [link]Üdv,
G.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
nexus6
aktív tag
az milyen beállításban érhető el, hogy a tablet bekapcsolásakor és hálózatra csatlakozáskor nem kapcsolja be az asztali gépet? ugyanaz a ms fiók és ugyanaz a hálózat is. ez valamilyen szinkronizálás miatt kapcsolja be, mintha alvásból?
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
djherby
tag
Sziasztok!
Pár hete jött meg a tabletem (Pipo W6). Annyit kérdeznék csak, hogy miért van az áruházban sok kínai szöveg (leírások). Valamit lehet ezen állítani?
És tud vki ajánlani vmi hang kezelő, hangzás buheráló progit. Gondolok pl. a Realtek kezelő paneljára (EQ stb.)Köszi
-
Upo
addikt
Az asztali gép biosában kéne talán letiltani a wake on lan-t. Ha nem használ akkor meg a windowsában a gyors bekapcsolást vagy minek nevezik letiltani (vezérlőpult-energiagazdálkodási ... - főkapcsoló funkciói - nem elérhető lehetőségek megjelenítése, utána legörgetni és a gyors indításnál kivenni a pipát, mert így kikapcsolás helyett hibernálva van. Ha nem 8-8.1 van rajta akkor meg elképzelhető hogy szintén kikapcsolás helyett csak hibernált a gép. A tableten nem kell semmit állítani.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kisGAS
csendes tag
Üdv!
Ezt a csodát néztem ki magamnak:
ASUS Transformer Book T100TAMHasználnám munkára, elsősorban Office meg 1-2 speciális program, plusz a szokásos nett, videó, stb.
- Mennyire jó ez az Office 365, amit adnak hozzá? (Office 10-et használok)
- Jól gondolom, hogy a magyar bill. felejtős?
- Szabadban mennyire jól látható ezeknek a képe?
- Milyen programot, kiegészítőt érdemes/kell beszerezni hozzá?Esetleg valami más alternatívát tudnátok mondani?
Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Vindex
tag
Valakinek jött már frissítési értesítés Toshiba Encore 8”-os tabira? Nekem még nem jött és nem akarja letölteni az ehhez szükséges két fájl egyikét.
-
Vindex
tag
joiner007, MADcat. Valóban elfelejtettem írni, de a W10-re gondoltam. Köszi.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Anyumnak szeretnék nézni egy Win-es tabot,de sajnos egy ideje teljesen leszakadtam még a telefonos témáról is. Pár hónapja sikerült rávennem egy Nokia 530-ra, és imádja. (Aki ismeri azt a telót, annak meg is van kb, hogy milyen igényre keresek neki tabletet:
- netezés
- fb
- talán sorozatok nézésére (nem fhdban persze)
- na meg képeket raknék fel neki rá, de ez csak microSD függő.40-50 ezer ft magasságában milyen tabletet ajánlotok?
előre is köszi a válaszokat
szerk: Ami fontos lenne: Sok gari, 10" képernyő, wifi elég, microSD
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
MODERÁTOR
vajon a 10-ben lesz prediktív bevitel?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
asdf74
tag
Sziasztok!! Asus T100 TA 10,1 coll, Z 3740 quad core,64gb-os 2gb Rammal jó ár? Boltban újonnan.
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz ghost364 #6419 üzenetére
A helyreállítási particióval kapcsolatban kérdezném:
1. Nekem nem adja meg a lehetőséget (nem lehet bepipálni) a helyreállításnál, hogy a "helyreállítási partició másolása számítógépről a helyreállítási meghajtóra" miért? Lehetséges, hogy már letöröltem volna?
2. Azt mondtátok, hogy 8 gigás kell. Nekem 256 megát hozott létre. ?
Valami nem jó, vagy nem jót csinálok. Vagy ha igen, akkor miért kell kell 8 gigás..??Poco F5/pro
-
Kokkantas
senior tag
Üdv!
Négy héttel ezelőtt vettünk egy lark ultimate 8i tabletet. Akármilyen tokba tesszük bele, a tablet közepén az érintőpanel hozzáér a kijelzőhöz (1-2 órával később ez a probléma magától megszűnik ). Másnak is van ilyen problémája ezzel? Szervizbe elküldtük a részletes leírással, de úgy küldték vissza, hogy nem találtak semmiféle hibát. Utána azt találták ki a Tescoban, hogy küldjük újra a szervizbe de már a tokkal együtt... hát persze. Szóval fogyasztóvédelem lesz a dologból.
[ Szerkesztve ]
-
bisti79
tag
válasz Kokkantas #6442 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de van esély, hogy a fogyasztóvédelem sem neked fog igazat adni... sajnos annyira gyenge minőségű műanyagokat használnak a gyártásnál, hogy az okozza a problémát. (kisebb nyomásra elszíneződő kijelző, vagy mint esetedben belülről kijelzőnek nyomódó akkumulátor) Ne legyen igazam, de vissza fogják adni, hogy semmi baja, és még a bizonyítási eljárást is fizetheted majd...
-
krystman
őstag
Érdekelne, hogy mi a véleményetek a dual bootos tabletekről. Érdemes ilyet venni, van esetleg valami hátrányuk? Köszi
-
sirály12
őstag
válasz krystman #6446 üzenetére
Hátrányuk igazából annyi, hogy a háttértár feleződik a két rendszer között.
Ezért kevesebb lehet a szabad hely rajta.
Más negatívumuk nincs szerintem, legalábbis eddig nem tapasztaltam ilyet.
Nekem is dualbotos tabom van/volt, mert én a droidot ledaráltam róla. Így mostmár csak win8.1 van rajta.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
arnd
senior tag
válasz krystman #6446 üzenetére
Alapban kicsit túlméretezik a droid tárhelyét, ezt viszonylag macerás átméretezni, de megoldható.
Én is át raktam 10G-t meg a recovery partíciót a Win-nek.
Így viszont már jól használható és a droid sem ügyefogyott.
Munkára win, tartalomfogyasztásra meg droid. Teljesen oks. -
pengwin
addikt
-
krystman
őstag
Köszi a válaszokat! Egy ilyet néztem [ki], nem tudom, hogy a Full HD felbontást hogyan bírja a hardver. Pl játékok terén, vagy maga a windows, androidban. Vagy inkább a 1280x800as felbontásút kellene venni, mert abban lehet, hogy jobban menne az egész? Igazából már egy 8.9-es nagyságút akarnék venni, és valahogy úgy érzem, hogy a 1280x800 már ekkora kijelzőnél, lehet kevés lenne már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest