Hirdetés
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Ez a szemét "sakk titán" CSAL! De mint állat!
Csak ennyi, gondoltam megemlítem, mert így nyugodtabban veretem meg magamat megint 1.szinten....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
solika
tag
válasz hackeeeee #32650 üzenetére
nos, Obolony-hoz hasonlóan nekem is visít (bár ami a fura, h nem mindig) pl. corel draw indításakor, totalcmd bizonyos műveleteinél, sőt pl az utorrent indításakor is, de itt csak azért, mert xp kompatibilitás-módban futtattam (ebben az esetben - sőt pl. ha rendszergazdaként futtatok is - mindig visít). szal azt mondjuk jó lenne, ha egy 8-9 gigás oprendszer már ki tudná szűrni, h én indítok-e el egy programot, vagy egy kártékony vmi által került meghívásra amit blokkolni akar... uh én is eljutottam ma odáig, h kilőttem (bár ritkán jött elő) és a biztonsági szerepe sztem elég jó.
-
solika
tag
válasz Atikusz #32635 üzenetére
Atikusz!
van egy tippem, ha más nem válaszolt még a boot-gondodra (tudom, azóta már felraktad a 7eskét). csak tégy annyit, h két külön ide kábelra rakod a vinyót és a dvd-olvasót, és ez utóbbit is master-re állítsd be, mert tapasztalataim szerint régebbi alaplapok csak master cd/dvdrom-ról tudtak boot-olni! azért prószáld ki, mert előbb-utóbb még szükség lehet rá és az xp már nincs a gépeden (meg kiwi is vok, h így műxik-e ).
-
Csapi007
veterán
Hy
Azok a codec pack-ek amik most vannak XP-n menni fognak a Win 7-el is?"Csak úgy mondom"
-
rybank
senior tag
, szervusztok, ha win7-el a frissítést választom, a feltelepített programjaim, ugyanúgy a win7en bent lesznek a stratmenüben, meg ahsználhatóak lesznbek?
(#32661) - természetesen kódoláshoz is kellhet[ Szerkesztve ]
-
Loco7us
tag
sziasztok!
a logitech Cordless Desktop® Optical bill emhez nincs x64 driver, viszont azt észrevettem hogy a win alpból támogatja, a némítás, hangerő szabályozás, my hom gyorsbillt, lehet ha felteszek 1 későbbi buildet (7100 van) akkor már működni fog a play/pause stop gomb is vagy várjak a 64 bites i touch driverre ami elég valószínűtlen.
-
FRENK1988
veterán
Nektek sem megy a (computer>jobbklik>manage) funkció?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
rybank
senior tag
miért nem válaszol senki arra, hogy a programjaimat win7re frissítés után ugyanúgy tudom-e hazsnálni, mint ahogy most, vistán?, vagy újra kell őket telepítenem?
-
t72killer
titán
válasz RootRulez #32581 üzenetére
1etértek - amúgy msdnAA-s tag sztem jócskán akad a fórumozók között (énis pl) - és ide elég hamar ki fog jönni sztem. Az én MSDNAA oldalamon win7 RC van kinn egyelőre, ergo elég lelkiismeretesen pakolják a cuccokat.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
őstag
Hi all!
64bites Vistát használok, újra kellene tennem a rendszert, de akkor már próbaképp felteszem a Windows 7-et. Abszolút nem vagyok képben, ezért a segítségeteket szeretném kérni. Hol tart ez a dolog, van már végleges verzió vagy még csak beta, teszt verziók? Aki feltette annak milyen tapasztalatai vannak? Van program ami esetleg nem működik van olyan hardver amit nem ismer fel és nincsen hozzá driver, milyen problémák vannak és mik az előnyök? -
t72killer
titán
Nekem sulis van, az ingyenes. A fizetős verzió elég drága
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
félisten
Felhívtam az MS-t, idő hiányában csak a legfőbb kérdéseket tettem fel, a külföldi vásárlásos dolog nem fért bele. Tehát, ha OEM-et veszek akkor alaplapcserénél tilt a kicsike, erre felhívta a figyelmemet, de ha az alaplap garanciális idején beül cserélődik a lap akkor ők szépen újra aktiválják nekem. Dobozosnál semmi ilyen nincsen. Arra is felhívta a figyelmem, hogy még nincs kint az OS, én mondtam h RTM ma került ki, de hivatalosan október, kicsit olyan volt mint mikor a 3betős kolegák törölgetik a HSZ-eket itt, csak a hivatalos duma, a faszi kijavított. Ahány gép annyiszor kell megvenni a Windows 7-et! 2x -3x drágább a dobozos mint az oem, windows 7 estén, ezt ő mondta! Megköszöntem a tájékoztatást és letettem, végleg!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
harry3
őstag
Lenne még egy kérdésem. A dxdiag miért írki DirectX 11, amikor 9 van?
A Windows 7 elég stabil a videószerkesztésre, animálásra(pl.Blender)? Vistát használok, de úgy túnik, hogy túl sok folyamat fut, Windows 7-nél csak kb. 10db, mivel a renderelés eléggé megfogja a gépet, ezért minél több memória kellene. Az XP nem használom, mivel azon nincs DirectX10, néha azért játékra kellene.
Ha valaki ilyeneket csinál, az légyszi mondjon valamit.
Megéri? -
Clemi
veterán
válasz harry3 #32678 üzenetére
Nyugodtan bevállalhatod a videoszerkesztésre a W7-et. Röccenés nélkül működik, bár nem minden szerkesztő program 100%-ban kompatibilis, arra nem árt figyelni. Ha hazaértem súgok, hogy melyik nem az tutira, ráadásul az a gáz nála, hogy csak a legutolsó lépésnél derül ki, ugyanis hiányzik a továbblépéshez szükséges gomb. Még szerencse, hogy ugyanaz a progi fennt volt az XP-n is így a 4-5 órás munkámat elmentettem egy projektbe, és az XP alól behívtam, így ott be tudtam fejezni.
-
veterán
válasz rybank #32667 üzenetére
Ha az upgrade telepítést választod, akkor minden programot gond nélkül el fogsz tudni érni akár a Start menüből is úgy, mint a frissítés előtt mivel az upgrade csak a rendszerfájlokat frissíti, a többi fájlt békén hagyja.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Yeti 83
csendes tag
Hali.
A win 7 32 bites változata mennyi memóriát tud kezelni? -
bobsys
veterán
TechNet elso evben 349 dodo utanna 249/ev
szinte minden ms termekhez hozzafersz + 24/7 online support + 2 telefonos
csak tesztelesre hasznalhatod, productionbe nem rakhatod az onnan letoltott kulcsokkal a softwareeket[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Kolondrum #32691 üzenetére
teljesseg igenye nelkul 349 dolcsiert kapsz
Win Server 2003,2008
SQL Server 2000,2005.2008
Exchange Server 2003,2007,2010
ISA 2004,2006
Forefront
Project Server
SCOM
SCCM
SMS
SBS Server 2003,2008
Essential Business Server 2008
Windows Storage Server 2008
Osszes Windows 3.1 ota
Bizztalk Server
Office 2000,2003,2007
Office Communicator 2005,2007
Project
Visio
Dynamics CRM 1.0,2.0,3.0,4.0
Dynamics AX 4.0,2009
Dynamics Axapta 3.0
Dynamics NAV 4.0,5.0,2009[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
félisten
válasz bobsys #32692 üzenetére
Hagyjuk a témát, ti nem fogjátok megérteni az én oldalamat, én meg a tiéteket. Előttem lepörög ezért a pénzér való meló és kapásból elvetem az ötletet h beruházok.
Sebaj, én bízok a csodában, várom pl iponon a win 7-et és a boxos HP árát.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest