Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    ez alapján a képsor alapján talán érthetőbb lesz, hogy mi is a problémám:

    távoli asztal kapcsolattal megkísérlem a kapcsolódást egy kliens gépre, melyre egy tartományi felhasználó már be van jelentkezve.
    ekkor felszólít, hogy az adott gépre már be van jelentkezve egy felhasználó, blablabla...szeretném kilökni? még szép!

    a user eközben éppen elvan valami hülyeséggel a gépen (rendben, tudom...ős is dolgozik....) - majd hirtelen, mint derült égből, felugrik egy ablak, mely közli vele, hogy a rendszergazda kapcsolódni szeretne a géphez.
    (meg rémisztgeti olyan hülyeségekkel, mint hogy a "munkamenete leválasztódik" - mi a fene...)

    ekkor a felhasználó: "ki a franc ez? mit akar? hagyjon engem békén!" (tudom, tudom...ő is dolgozik...)

    így hát engem ez a kép fogad:

    én komolyan mondom, hogy nem is értem, mi a franc ez....ez egy orbitális baromság, hogy a user dönti el, átadja e a gépet a rendszergazdának!

    ja és ennek tetejében, ha véletlenül rákattintana az "OK" gombra...és sikerülne elérnem a gépet, ezzel egyidőben elvégeznem a feladataimat...akkor beírja a felhasználónevét és jelszavát, nekem pedig ekkor ugyanúgy feldobja a 30 másodperces üzenetet. ha nem kattintok rá a "Mégsem" gombra, akkor a user vissza tudja venni a gépet...a rendszergazdától! :D ez esküszöm beszarás....erre tutira lennie kell valamilyen megoldásnak.

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák