Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    válasz Francia91 #99340 üzenetére

    Ha:
    -az 8.1 Store még élne
    -meg lenne hozzá kedvem és időm,
    Akkor visszaraknám a 8.1-et, mert ugye azt nagyon nem próbáltam ki(ez az én saram), hogy hogyan teljesít, milyen gyorsan indít a kamera, meg tudnék Onedrive-ra felrakni, úgy, hogy nem kellene miatta az appokat baszkurálnom. Ez utóbbit úgy értem, hogy ugye be van álítva az automatikus feltöltés, ami nem indul el. :FMegoldás: Ami miatt korábban sírt a szám, hogy nincsenek a galériában a felvételek: Egész egyszerűen nem jelennek meg addig, amíg a megnyitott galériát be nem zárom(nem kilépek, hanem a futó alkalmazásik közül ki nem lövöm), ekkor egymás után, kb 1-2 másodperces szünetekkel megjelennek a képek, majd ha bemegyek a onedrive-ba, akkor bőszen tolja őket felfelé, mint a kisangyal. De gondolom, h nem megy a Onedrive 8.1-en.
    Közben beléptem a Telegram Csoportokba, amik a Lumiákkal, WP8.1-el, W10-el, WoA-val, Project Astroiával, Zellesoft-al foglalkoznak. Napi 100-200 üzenet, kérdés, válasz van, csoportonként, szóval aktívak, persze páran azt hiszik, hogy a a porosodó 520-on majd Android 11 lesz(kb), mindenesetre gyorsan választ szokott kapni bárki.
    Van két Lumia 920-am, látnám hasznukat néha, pl babamonitorként(csak hang), hátha az androidnak van erre valami ingyenes appja(még nem kerestem), ami egygombus UI-val oldja meg a dolgot Wi-Fi-n.

Új hozzászólás Aktív témák