Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#82418) Zsolt7981:
    Azt nem tudom, mikor jönne meg magától, mert van, hogy a gépet bekapcsolom, ott látom a mailt, aztán amit te is mondasz, hogy pár órája jött...közben telón meg semmi. Persze ha ilyenkor rányomok a frissítésre, akkor betölti, de hát így mi értelme?!

    Ma pl mobilneten nem hozta be, de szerintem független ettől. LTE lefedettségem van, az előbb beszéltem Skype-on, akadás nélkül, szóval nem a nettel van a gond.

    Ritkán írok telóról, de nálam mindig elküldi.

    @ (#82419) Ryoo:
    Szerintem mindkettőn.

    ###

    Most, hogy már több, mint fél éve WP-s vagyok, megfigyeltem, hogy havonta 1-2 alkalommal "valami" történik, és nem hajlandó dolgozni nekem a telefon. Nem frissül az e-mail, nem kapcsolódik a WiFi-re, beragad pár program... Ezeket elég jól orvosolja, hogy esténként kap egy kikapcs-bekapcsot, de még néha így is jelentkezik.
    Mindegy, 99%-ban azért szolgál engem a 820-as, csak gondoltam megkérdezlek benneteket, hátha van valami megoldás. :)

    Csak hogy odaszúrjak a másik tábornak, múlt héten szenvedtem egy Huawei telóval, amiről le kellett menteni a dolgokat. Annyira be volt lassulva, hogy órák kellettek ehhez, pedig nem is egy olcsó telefonról volt szó. Kikapcs-bekapcs, ez 5 percet vett igénybe, majd nem válaszoló folyamatok hada fogadott, 4-5 ilyen próbálkozás kellett, amire egyáltalán használni lehetett.
    Na mindegy is, mentés után kapott egy gyári visszaállítást, frankón felgyorsult a droid, de valahogy a WP-t nem nyomta le még üresen sem. Persze én WP userként csak szeretném, ha lenne rendes Waze, FB telefon, normális mail-kliens...stb., szóval valamit valamiért. :)

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák