Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz tomboy0013 #81473 üzenetére

    Igen, ez így van.
    Elképesztő, hogy mennyit lassult a rendszer.
    Elég, hacsak visszarakod recovery-vel a .107-et, ott nincs, nem volt gondolkodás, reagált azonnal és ez 164-ig meg is maradt.
    Aztán jött a csodálatos .218, rányomok főképernyőn valamire, aztán vagy 1 másodperc után reagált is, azóta is ilyen, bár a .3XX már egy hangyafasznyit javult, vagy csak bebeszélem magamnak.

    Viszont a 29-67-es build-ok, mint a gepárd olyanok voltak még a 107 is lajhárnak tűnt mellettük, akkor akik nem használták ezeket a tesztelő build-okat, remélem átérzik, hogy mennyire lett fostalicska lassú a TH2. 640 LTE készüléken használtam ezeket.
    Már csak a gyorsaság miatt sem raktam volna vissza az akkor lajhárnak tűnő 8.1-et, mert alázták ezek a build-ok és volt ugyan több bug benne, de teljesen használhatóak voltak. Hogy lehetett a gyorsaságot ennyire elkúrni??, azt csak ők tudják. Most a 8.1 gyorsabb újta a th2-nél!

    Sok tesztelgetés, teleépítgetés után a leírásom alapján, ugyan gyorsabbá és főleg stabilabbá lehet tenni a rendszert, de az is csak egy fokkal jobb az egész lajhárságánál.

    A mostani RS sem tudja ezt a gyorsaságot, nem is tudta soha, de jóval gyorsabb a fast és reagál azonnal 650 alatt, mint a 950 xl telefonom hivatalos szarja...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák