Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    Van egy Lumia 435 DS-em 8.1-es WP-vel.
    Eddig ritkán használtam navigálásra, így nem tűnt fel - ám most egy 2 x 200km-es utazás (oda-vissza) során 3 alkalommal is "megfagyott" a Here drive. Úgy értem, hogy a képernyő egyszercsak elfelejt frissülni, kimerevedik... nem írja ki, hogy elvesztette volna a jelet, vagy hogy keresné... Maga a szoftver nem fagyott meg, reagál az érintésre, lehet stopolni a navigálást, kilépni stb. Próbáltam újraindítani, ilyenkor, de nehezen akart magához térni... ha be is zárom a Here-t, újraindításnál kb újra az utolsó "ismert" helyet jelőli meg aktuálisnak, hiába vagyok már +10 km-re tőle... Többszöri küszködés után sikerül végül belőni-e hol vagyok valójában. (de egyébként indulásnál meg tényleg gyors volt, pillanatok alatt talál jelet, ezért nem tudom hova tenni ezeket a tanácstalan epizódokat)

    Visszafelé direkt figyeltem, hogy megadja-e magát azon a környéken, ahol legelőször meghalt - hát igen... (onnantól megfagyott, ahonnan indulóban sikerült újra észhez téríteni). Gondoltam ezúttal kivárom, hátha magához tér olyan helyen, ahol előtte gond nélkül müködött... de semmi... talán házáig is békésen mutatta volna ugyanazt az utcarészletet...

    Na most az lenne a kérdésem, hogy kb. erre számítsak ettől a hardvertől (:fapad 435-től) navigálás terén, a szoftverrel lehet a gond, vagy valami egyéb?

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák