Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz rauschie #50642 üzenetére

    "Az első bekezdést nem annyira értem. Ha van egy albumod random előadókkal, akkor az albumok fülön kikeresed, lejátszod, örülsz......."

    Ennél a résznél valamiért elbeszélünk egymás mellett, mert ":Ha olyan számaid vannak, amiknél kitöltötted az "előadó" és az "album előadó" mezőket az ID3-tagben ugyanazzal a stringgel, ennek ellenére kivétel nélkül az öszes zenéd az "ismeretlen előadó" / "ismeretlen album" címszó van összehányva egy kupacba a lejátszóban (a számcímek alá azért szépen kiírva az előadóval), akkor mit csinálsz, és miért jó ez így?"

    Ilyen nálam nincs. Persze kínosan ügyelek rá, hogy az ID3 tag-ek ki legyenek rendesen töltve, mielőtt a telefonra kerülnek. Ha beírom az előadó oszlopba a nevet, akkor kilistázza az összes számot külön, aminek ugyanaz az előadója. Ha az album előadó oszlopba írok minden számhoz ugyanazt, akkor a helyzet változatlan, viszont ha az album előadó oszlopban soronként vagy számonként beírom az előadókat a Various Artist helyett, akkor annyiszor fogja az albumoknál felsorolni az adott lemezt, ahány féle előadó van az album előadó oszlopban. Kitöltött ID3 tag-nél nálam még soha nem írta ki, hogy ismeretlen előadó, sehol, semelyik menüben.

    A második bekezdésedhez kiegészítésként annyit, hogy nálam nem volt hibakód, csak nem akart a végére érni a folyamatjelző a fogaskerekek alatt, illetve a végén állt és nem történt semmi. :O Egy óra után meguntam, hátlap le, akku és kártya ki, telefon bekapcs és már a következő lépéssel folytatta azonnal a telepítést. :C
    Mióta megvan a telefonom csak az áruház dobott talán 2-3 alkalommal hibakódot, pedig elég naprakészen nyomok minden frissítést a telefonra. Most is a lehető legfrissebb van rajta mindenből, köszönhetően a Pfd-nek. Hogy a hibát nálad mi okozhatja, amiért hibakódot adott, nos arról sejtésem nincs, viszont nálam hibátlanul felment eddig minden frissítés az is tény. :K Nos ezeket a dolgokat kell egymással szembe állítani és kitalálni, hogy akkor most hogy is van ez? Hardver hiba? Szoftver hiba? Valamelyik telepített program szórakozik ami szarul van megírva? A letöltött csomag sérült menet közben és a folyamat nem megismételhető, a sérült csomag meg bekavar? (még ez lesz a talán a legvalószínűbb nálad) Na ezekhez már nincs lövésem se :)

Új hozzászólás Aktív témák