Új hozzászólás Aktív témák

  • sztrogoff19

    tag

    Akkor talán kezdem érteni ... Tehát a gyárilag meglévő alkalmazások színét én határozom meg, mondjuk kiválasztom a feketét, akkor minden gyári app csempéje fekete lesz (általam beállított méretben), de a letöltött alkalmazások viszont abban a színben fognak pompázni, amit a fejlesztő annak megálmodott.

    Például a skype az halványkék, ami mondjuk nem is gond :N A skydrive meg sötétkék, ha jól láttam ...

    Ami viszont tetszik, hogy pl. egy-egy játék csempéje grafikus, plusz, de ha jól értelmezem, akkor pl. a fotók mappa csempéje meg lehet egy fotó is konkrétan ?

    ... és akkor a csempék méretét meg valóban tetszőlegesen állítom függetlenül attól, hogy az gyári vagy letöltött ?

    Ismételten elnézésetek kérem, a sok hülye kérdés miatt, de tényleg vakon vagyok a wp rendszer illetően ... :U

    Szerk:

    hopp és ami még eszembe jutott ... Miként és hogyan lehet, zenéket, filmeket feltenni a telefonra ? Tudomásom szerint a GD3-as frissítéssel változott valami ... Egy kollégám azt mondta, hogy Ő azzal a zune-nak nevezett programmal csak zenéket tudott feltenni (egy középkategóriás htc-je van)

    Aztán milyen formátumokat lehet lejátszani a telefonnal ? Gondolom egy telepíthető programmal tetszőlegeset is, ha gyárilag nem is tudja a vas ...

    Végül, de nem utolsósorban - egy ismerősöm is ilyen telefon vásárlásán gondolkozik ... - torrent fájlok futtatása, kezelése az megy-e wp-n ? Valami olyasmi a lényeg, hogy leszedheti-e a telefonra a torrent fájlt, majd azt hozzá tudja-e rendelni az általa futtatottakhoz (van egy NAS-nak nevezett okossága, ami PC nélkül tudja futtatni a torrenteket és megfelelő beállításokkal mobilnettel is elérhető és kezelhető).

    [ Szerkesztve ]

    Morituri Te Salutant

Új hozzászólás Aktív témák