Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Pttypang #5356 üzenetére
és ha nem lenne? vagy mi lenne, ha csak a samsung tudna ébreszteni?
viber helyett mit használnál, amivel ugyanúgy eléred a viberes kontaktokat?
A nokia részéről ez a legnagyobb szemétség.. Játékoknál még hagyján, de amikor egy multiplatform app csak náluk elérhető... (wp8on szerencsére már náluk se )
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
válasz mukibuci #5357 üzenetére
Nem használok vibert, useless ^^
Akkor vennék egy órát
Nem látom az összefüggést, hogy miért ne kínálhatnának exkluzív szolgáltatásokat a saját telefonjaikhoz..
Persze, vegyél nokiát, mert az többet tud. Ha szükségem van az extrákra, akkor veszek nokiát. Ha szükségem lenne, de mást veszek.. várjunk csak.. ha szükségem van rá, akkor azt veszem, vagy nem?Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Pttypang #5358 üzenetére
tudod mit jelent a multiplatform?
Adott egy szolgáltatás, ami elérhető androidon, ios-on, BB-n, symbianon, badan és wp-n. Illetve csak a nokiás wp-n. Ha szerinted ez normális dolog, akkor nincs is több kérdésem
mellékesen pedig nem akarok nokiát venni, mert nem tud rezegni csörgés közben
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
válasz mukibuci #5359 üzenetére
Sajnálom, még mindig mások az igényeim, sokkal kompromisszumképesebb vagyok az átlagnál, így ezek az érvek számomra nem jelentenek semmit. Biztos nem normális dolog, de alternatíva van, éljenek vele, ahogyan én is találnék más módot, ha a most igénybe vett funkciók korlátozásra kerülnének a lumiámon.
Szerintem inkább hagyjuk Nagyon különbözik a nézőpontunkEverybody lies.
-
dejaris
addikt
Foci manager játékot keresek. Mit tudtok ajánlani?
-
Воланд
titán
a mav menetrend masnal sem megy a 7.8-as frissites utan?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zoo8800
veterán
Erkezett gMaps frissites, kicsit mintha finomabban mukodne.
rip and tear, until it is done
-
AMD Power
titán
Kindle olvasó WP8-on is
Új frissítés, új kinézet, új lehetőségek a továbbfejlődésre... windows mobilon is[ Módosította: mukibuci ]
-
őstag
Van valahol olyan felület, ahol látom az adott live fiókhoz, h milyen alkalmazásokat, játékokat vettem meg?
-
SPF
senior tag
Létezik olyan app, amivel a wifi adatforgalmát lehet mérni?
-
pzstm
titán
Errefelé wifin nem annyira tuti ez az imenetrend.....
Remote server errort dob keresésre....másnál ok???? (mobilneten nem néztem, WP8-on vagyok)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz mukibuci #5387 üzenetére
most már nálam is jó. És a jelenleg úton lévő vonatoknál pirossal kiírja mennyit késik....nagyon baba....gondolom zölddel írná, hogy mennyivel hamarab erne be, de ez cask amolyan elméleti funkció a MÁV esetében (mint ahogy le voltam döbbenve azon is, hogy a szufficit szó egy 20 eves ismerősömnek ismeretlen volt...aztán elgondolkodtam, hogy hát csórékám honnan is hallhatta volna kishazánkban....)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
btudos
nagyúr
Túl sok a piros
Egyébként nekem az utat-m-utat jobban bevált, mert azzal látom párhuzamosan hogy adott vonalon Volánnal vagy MÁV-val érdemes menni, illetve nekem melyik jobb. (mondjuk kevés olyan eset van hogy a vonat nyer, de esélyt mindig adok neki ) Bár az is tény hogy az én életemben a MÁV nem nagyon játszik szerepet amióta a Balaton északi partján járó gyorsvonat Fehérvártól lassított személy, és a valaha 3 óra alatt kibekkelhető kanizsai IC mostmár alsó hangon 4 óra, miközben a közvetlen volán-járat 2 és fél óra alatt lent van, ha Schumacher a sofőr és nincs pihenő akkor 2 és negyedbe is beleférhet.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
veterán
A bt fájlküldés megjött a 7.8ra, de a csengőhangszerkesztő még mindig visszadob, hogy nem megfelelő a régió/verzió o.O
Everybody lies.
-
Oppenheimer
nagyúr
Check out "HD Wallpapers WP8" for Windows Phone
http://www.windowsphone.com/s?appid=5240ff31-6473-4442-94ca-e37a7a53a301
Sent from my Windows Phone
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Intel fan11
őstag
Tud vki nem net alapu rádiót ajánlani? tunable fm radion kívül?
Battletag: hojszi#2983
-
catroot
veterán
-
Intel fan11
őstag
de van. Csak az nagyon alap! főként az zavar h nem lehet nevet adni neki!
Catroot: Arra gondolok amihez nem kell net! Ha nincs wifi elérésem ne drága mobilneten keljen rádiózni! Tunable fm rádióval az a bajom hogy nem működik Hiába van rádugva a füles azt írja no antenna dugja rá headsetet! az milyen?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
catroot
veterán
válasz Intel fan11 #5396 üzenetére
Pedig elég szegényes a felhozatal ezen a téren.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
legiaap
félisten
Hát egy laza talán van az fél éves késés is elérhető a Mirror's Edge nem csak nokedlikre.
RemekHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
polonic
félisten
A lumia tulanoknak ingyenes a sonic cd, achievementek nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest