Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Nem elég, hogy lassú, (bár szerintem kevés hozzá a gépezet) még hibákkal is tele van az Extraction játék.
Nem egyszer volt már, hogy csak úgy kiment a pályáról az emberke és nem tudott visszajönni...mondom érdekes. Ez az a játék, amire azt mondom, hogy nem érte meg az árát. Kíváncsi vagyok WP8-on begyorsulnak-e majd ezek a játékok, amik itt lassúak.
Ilyennyire lassú még a Splinter Cell. Örökkévalóság míg betölti. De ez szinte minden játékról elmondható, hogy baromi lassan tölti be, főképp az XBox-os játékoknál van ez így.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dzsosy
senior tag
-
veterán
Nekem inkább az mvk-s java menetrend "mikor érkezik meg a busz a megállóba" móka hiányzik, az azért elég hasznos volt, nem kellett semmit nézni, csak kiböki, hogy a kiválasztott megállóba mikor jön a busz.. :/
Nálunk tudtommal csak alap menetrend vanEverybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz catroot #4146 üzenetére
Nekem az is megfelelne, ha egyszerűen látszódna az állapotsávon. NEm lenne sokkal kevésbé minimalistább.
(#4151) legiaap
Fognak azok gyorsulni. Egyrészt a natív kódolás másrészt az erősebb HW miatt. Tuti biztos. Amúgy már egy 2nd gen is gyorsabban tölt be játékokat, főleg a Lumia 710/800,900 Omnia W, TITAN stb tehát az 1,4-1,5 GHz-esek.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Mukibuci, csacsi öreg medve, merre vagy??
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nova001
senior tag
ér valami ez a program ? [link]
-
mutter61
tag
Sziasztok tudnátok nekem segíteni skype ot szeretnék feltenni a HTC Toush HD-m ra de az istenért se megy
Utánvét nincs!!! Ha csak nem előre fizetsz XD
-
veterán
Jöhetne már egy otp kliens wpre is.. vhogy nagyon körbelőttem az androidot a symbian,wp kombóval
Everybody lies.
-
Воланд
titán
na, en hulye megvettem a cut the rope-ot, meg a chickens can't fly-t, aztan most naponta ketszer tolthetem a telefont.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mutter61
tag
Sziasztok tudnátok nekem segíteni skype ot szeretnék feltenni a HTC Toush HD-m ra de az istenért se megy
mindenre azt írja "valid pocket pc appazért itt kérdezem mert ahol kéne kérdeznem ott senki sem jár és jólenne még 2012 ben rájönnöm
Utánvét nincs!!! Ha csak nem előre fizetsz XD
-
Blyan
félisten
válasz mutter61 #4175 üzenetére
Rossz helyen jársz, ez egy Windows Phone topik. Itt próbálkozz
-
mutter61
tag
igen tudom de már a az ehez tartozó másik topikban is írtam 2 napja és semmi válasz
aztán amit te megadtál topicot ott is 11 hó 8 án volt uttoljára hozzászólva nem túl bíztató hogy így bármire is jutok de a remény hal meg utoljára azért KÖSZIUtánvét nincs!!! Ha csak nem előre fizetsz XD
-
Blyan
félisten
válasz mutter61 #4177 üzenetére
Az két napja volt, tekintve, hogy mennyire nem aktuális ez a rendszer, ez nem rossz.
Azért adtam a linket, mert itt senki nem használ jelenleg WM-et, sőt én sosem használtam, még régen sem. Szóval nem nagy az esélye, hogy tud itt bárki segíteni.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kezman
őstag
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
mandin
senior tag
Csak Nokia
-
Dzsosy
senior tag
Visszatért a Draw Something is a piactérre és immár tökéletesen működik..
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz mutter61 #4175 üzenetére
Innen töltsd le a cab file-t és másold fel a telefonra. A képernyő közepe tájékán van egy szöveg "You can still download the .cab file here." A here-re kattintva fogod tudni letölteni. Volt HTC Touch HD-m és nagyon szerettem akkoriban, de nem lesz egy nagy élmény vele a skype.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
legiaap
félisten
Szuper játékot találtam: Ragdoll Run
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Segítenétek megkeresne az általam használt iOS progik W7-es megfelelőit?
Adatforgalom mérő: DataMan
Említette vki hogy csak rá lell keresni a counters-re,de én nem találtam. Esetleg egy konkrét link ami a store megfelelő progijára mutat?
Tankolás/Fogyasztás figyelő: RoadTrip
Erre elég sok alternatívát találtam. Kinek melyik jött be?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
válasz bull84ghia #4194 üzenetére
és cigam. Mert ezek Nokia only programok!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
törölt tag
Draw something-ban nektek sikerult facebokkal belepni? Nekem az IE hibat ir ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest