Hirdetés
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
ferrari1
őstag
Próbálta már valaki a Poweramp zenelejátszót? Droidon a kedvencem volt. WP-n is hozza vajon azt a szintet?
-
törölt tag
válasz ferrari1 #22456 üzenetére
Szerintem ezt nem azok csinálták akik a droid verziót. A képernyőképek rossz minőségűek és nincs kipróbálási lehetőség.
Te pénzed, te döntésed, de szerintem hanyagold. Fele ennyiért a MuzikPlayer vagy a OneMusic sokkal jobb döntés és azokat ki is próbálhatod vásárlás előtt. -
stepboy
csendes tag
válasz #42308056 #22457 üzenetére
Azt jól gondolom, hogy egyik lejátszóval sem tudok közvetlenül a könyvtáramból zenéket hozzáadni a lejátszási listámhoz?
Eddig csak az ingyenes lejátszókat próbáltam ki, de mindig azt tapasztaltam, hogy az összes zene egyszerre betöltődik, és ha nincs ID3 tag, vagy releváns fájl információ akkor nagyon átláthatatlan az egész halmaz. -
stepboy
csendes tag
válasz #42308056 #22463 üzenetére
Érdemes kitöltögetni az ID3-at, vannak erre jó kis programok. Mindig kitöltöd azt amit felteszel telefonra és akkor végül is nem olyan sok idő.
Ez is egy megoldás, bár jobban szeretem azokat a programokat amik a felhasználó szempontjait helyezik előtérbe...Úgy tudom van olyan app ami direkt erre van kitalálva, de abszolút nem ez a jellemző.
Éppen találtam egyet, majd kipróbálom. A kérdésem arra vonatkozott, hogy a két említett program tudja-e ezt; de akkor ezek szerint nem. -
marko1337
csendes tag
-
stepboy
csendes tag
válasz Polllen #22465 üzenetére
Talán 10-12 éve gyűjtöm a zenéket, és eddig teljesen elvoltam a fájlneves rendezéssel. Egy hónapja van meg a Lumiám és a kevés bosszantó dolog egyike számomra a gyökér zenelejátszó (Sony Ericcson j20-ról váltottam...).
Egyébként most megnéztem és úgy látom, hogy például a beatportról vásárolt zenéimnek nincs ID3-ja míg a Google Playről vásároltaknak meg igen. -
Alexios
veterán
Wtf, elindítottam ma a creative studio-t, erre a color pop-ra meg azt irja pl. hogy coming soon. Eddig volt..
-
Clemi
veterán
válasz stepboy #22467 üzenetére
Az a helyzet, hogy az MS pont le fogja szarni nagy ívben a felhasználók empéhármazását meg az ídéhárom tagelési nyűgöt. Ha valaki kicsit figyeli mi folyik a zenei fronton, az látja, hogy az online zene (hogy is van ez az MS saját szolgáltatásával az XBOX Music-al ?) szolgáltatás felé terelik a felhasználókat a kalóz empéhármazás helyett.
Én belekóstoltam a Spotify-be (csak úgy az ajándék 1 hónapot kihasználtam) és ott ragadtam. Azt a havi 5 Eurót megéri (a TMobilosok ráadásul még 500 Mb adatforgalmat is kapnak a havidíj mellé) hogy mondhatni azt és akkor hallagatok meg amit akarok (a Deezer is pont olyan jó). Tényleg nagyon kevés az az előadó, akit nem lehet megtalálni ezeken a szolgáltatókon. Van egyébként ebből ingyenes is (például a Music +) ami kicsit bonyolultabb, nem annyira nagy a választék de cserébe ingyenes.
Mondom mindezt úgy és annak ellenére, hogy majdnem 20 éves zenei gyűjteményem van nekem is, megvan a megfelelő lelőhelyem, hogy szinte napi frissítéssel bármilyen albumot a gépemre varázsoljak
De a lustaság nagy úr és marhára ráuntam én is az állandó ID3 töltögetéssel javítgatással, meg a másolgatásokkal az SD kártyára Most csak a PC-n válogatok, a telefonon meg átbillentek egy kapcsolót, és máris a telón landol a kívánt album, vagy válogatásJaa és bocsi ez még véletlenül se reklám akart lenni, csak egy vélemény
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Oi oi! Egy youtube music player kellene. Eddig mytube használtam, de mióta edzek rájöttem hogy :
Hoszabb mixbe nem tudok bele tekerni ha háttérbe megy.
plusszba meg elég hetikusan működik, tehát hiába be van állitva hogy automatán hattérbe fusson nem akaródzik.
Köszi! -
Boonen007
őstag
Frissült a Facebook Beta.
-
zojjektum
senior tag
Végre kijött a Star Wars: Assault Team 512 mb-os telefonokra is.
-
-
Melack
veterán
A Molin kívül van olyan lejátszó, ami képes az srt filet megnyitni a videóhoz? Nekem az istennek sem akarja betenni a videóhoz. Pedig a név is egyezik...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zojjektum
senior tag
Bluetoothon kaptam egy videó fájlt. Megtudom nyitni, de csak a Molival a telefon nem is látja. Szeretném továbbküldeni, de sehol sem találom (géppel összekötve sem), hová menti a telefon (sd kártyára állítottam a mentett képeket, zenéket és videókat)?
-
Barell
senior tag
Kérdés: Lumia 630, 8.1 jelenleg 8GB microSD van benne. Ezt én 32-esre cserélném de szeretném hogy megmaradjanak a játékok, alkalmazások, mentések. Tartalom átmásolása után megmarad minden a régiben?
-
Воланд
titán
ummm, pentek van, kicsit reszeg vagyok es hol a lock screen app?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz Воланд #22485 üzenetére
kit érdekel mikor HAMAROSAN JÖN A VLC BETA!!!!444
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
cattus
addikt
válasz xxSanchez #22494 üzenetére
Nem az, hogy szaggatna, hanem lassan tölt be a bekapcsológomb megnyomása után. De nem is várok tőle még sokat, erősen béta állapotban van még.
Fura, hogy a lock screen beállításoknál a részletes a naptárra van állítva, mégsem ír ki semmit a live lockscreen, pedig kellene
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
Dzsosy
senior tag
válasz cattus #22495 üzenetére
Nálam írja a naptár eseményt és lassúnak sem mondanám. Viszont így az időjárás sajnos nincs a zárolási képernyőn, mivel annak a helyére épül be ez az app. De amúgy nem rossz. Bár a feloldási metódus nem változik (nem mintha nekem kéne).
Egy jó kis parasztvakítás szerintem az egész. De a kukarobiról jövőknek ez kell. 😊cattus:
Beállítások-Zárolási képernyő és itt változtasd meg a háttér appot. 😉[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz cattus #22498 üzenetére
Szerintem az os ezt nem teszi lehetővé, mert, ha időjárás app-ban belövöd, hogy zárolási képernyő legyen, akkor azt az app-ban már nem tudod visszaállítani. Ezért gondoltam, hogy itt is igy van, mert ugyan azt a szöveget dobja fel a rendszer itt is, mint más zárolási képernyős appoknál, mikor be akarod állítani lockscreennek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest