Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJLavin
tag
Sziasztok. Gyors kérdés. Alkalmazás vásárlás hogyan történik? Első okostelefonomat újítottam és tanuló vagyok még. Előfizetéses vagyok és az a kérdésem hogy a számlához adja hozzá vagy azonnal leveszi a a bank kártyámról?
-
polonic
félisten
-
savoo
addikt
válasz TJLavin #22209 üzenetére
Legelső alkalommal zárolnak pár száz forintot amit később visszakapsz. Vásárlásnál viszont nem vonja le egyből csak pár nap múlva ezért érdemes odafigyelni, hogy mindig legyen pénz azon a kártyán amit hozzáadsz, mert ha esetleg nem tudják levonni akkor zárolják egy ideig a profilt.
-
Steelers
senior tag
Frissült a Nokia Camera Beta.
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok, egyelőre még nem vagyok WP-s,de hamarosan igen. Olvasgatom itt a fórumot egy ideje és egy program kapcsán említettétek,hogy csak cyan segítségével működik. Mi az a cyan? A választ előre is köszönöm
-
SsPL711
őstag
válasz zsoltzsolt #22213 üzenetére
Firmware
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz zsoltzsolt #22215 üzenetére
Igen, valamelyik frissítéselnevezése.
Nem tudod még letölteni, csak egy skandináv régióra és Braziloknak adták ki, egyelőre.
Firmware[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
cAby
tag
Sziasztok,
A here.com-on szeretnék összerakni egy útvonalat, majd azt szinkronizálni telefonra.
Collections menüpontban létrehoztam egy gyűjtő mappát, oda elmentettem az útvonalat.
Telefonon a Here Maps-ban szinkronizáltam a Collections-t, a létrehozott mappát leszinkronizálja, viszont az útvonal nincs benne.
Mit csinálok rosszul?Köszi!
-
cattus
addikt
A Subway Surfers immáron elérhető 512 MB-os RAM-mal rendelkező készülékekhez is!
Do the thing!
-
savoo
addikt
Itt lehet kapni 5 dolláros redeem code-ot amit az xbox.com-on lehet beváltani. (FB acc kell hozzá és túl is van terhelve a szerverz valakinek nem jön be, nekem mondjuk elsőre bejött).
-
xxSanchez
őstag
Beváltottam köszi, de pontosan mit is tudok venni belőle, vagy mi?
Heyho.
-
Bandi8bácsi
tag
A WhatsApp csak nekem nem küld értesítést rendesen? Átlag 20 perc késéssel jön értesítés üzenetről (ha jön egyáltalán). Nemrég jött egy értesítés, tegnap délelőtt 10 órai üzenetről
-
-Faceless-
őstag
válasz Bandi8bácsi #22231 üzenetére
Nekem teljesen jó, semmi gondom nincs vele most is megy.
-
pzstm
titán
válasz Bandi8bácsi #22231 üzenetére
kezdetektől fogva a legmegbízhatóbb, hibátlan értesítésekkel. Napi szinten használom egyéni és group chatre is a legkülönbözőbb platformok között is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bandi8bácsi
tag
Érdekes...Szerintem megpróbálkozom egy reinstallal. Köszi.
-
Lall
veterán
A group chat egy okádék mostanában. Főleg akkor ragad be, mikor sok jön egyszerre. Értsd. 80-100 üzenet rövid időn belül, de privát üzenetnél is szopatott már le. Kezdem a nem megbízható kategóriába sorolni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
negyven2
veterán
válasz #42308056 #22226 üzenetére
Az nem számít, hogy milyen accod van. Telefont átállítod US-re majd a vásárlásnál rámész, hogy Microsoft Accounbt-al akarsz fizetni és ott be lehet adni a kódot, függetlenül attól, hogy pl magyar az ms accod.
Nekem is magyar a régiója az ms accomnak, mégis be tudtam váltani. Meg is vettem a San Andreast és a Moliplayer-t.
xxSanchez: vásárlásnál ki kell választani a fizetési módoknál az MS accountot.
Amúgy volt olyan is aki több mint 1 000 $ szedet ki belőle a 4 akció alatt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
SpongyaBob
veterán
Megjavult az időkép alkalmazás.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
longwild
aktív tag
válasz SpongyaBob #22241 üzenetére
De még mindig siralmas a kinézet...
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
Bukk900
őstag
Keresek olyan ingyenes alkalmazást amivel egy tucat videót kisfilmnek össze tudok illeszteni.
Fizetőset már találtam, de nem akarok úgy járni, mint a trailmap-al, vagy a proshot-al, hogy megvettem és utána találtam/kiadtak jobbat ingyen... -
n.gab
aktív tag
válasz SpongyaBob #22241 üzenetére
Én a binget használom és teljesen megvagyok elégedve vele.
-
Lacus_84
senior tag
válasz Bukk900 #22246 üzenetére
Video Tuner esetleg? Elvileg tudja, de nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest