Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Srácok mondjatok már pls egy jó virusírtót ami jól müxik win 10-en, mert az avg-t egyszerűen nem tudom felrakni, állandóan kifagy telepítéskor pedig elvileg a legújabb win 10-re is működő változat.
köszi
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
2 kérdésem lenne:
A laptopon win 10 Home verzió van, két felhasználó, külön jelszóval védve. Ha veszek Kaspersky vírusírtót / 1 gépre /, akkor működni fog mindkét felhasználónál, vagy csak az egyiknél ?
A másik kérdésem pedig az lenne, ha eladom a laptopot és visszaállítom a win 10-et alapra / gondolom van ilyen /, akkor az új tulaj nem tud majd esetleg megszerezni jelszavakat stb?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
válasz King Unique #122318 üzenetére
Köszi, vettem egyet gyorsba, és működik mindkét fióknál.Így jó
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
Az asszony gépét frissítem , vettem új procit, alaplapot, ram-ot. A mostani gépén win 10 home /retail / van egy ssd-n. Ha most berakom az új cuccokat, de az SSD marad, akkor kell új windows telepítés, vagy jó a régi, vagy mire számíthatok?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
válasz King Unique #124283 üzenetére
köszöntem Urak !
-
fauv
őstag
Üdv !
Beraktam az asszonynak az új cuccokat, 3400G, alaplap és 2X4 GB 3000-es RAM. A Windosw felállt, kérte az aktíváló kódot, vettem rá, aktíválva.
Viszont borzalmasan lassú lett a gép. Újraindítás kb 5 perc !! Csak pörög, pörög, de olyan mint egy 10 évvel ezelőtti rendszer.
Profil beállítva 3000-re, azzal nincs gond.
Amikor beindítom kb 1,5 perc mire feláll a rendszer.Valami tipp? Ennek repülni kellene.
A gyors indítás bekapcsolva.Előre is köszi
-
fauv
őstag
válasz King Unique #124327 üzenetére
Nah, teljesen új telepítés megoldott minden problémát.
-
fauv
őstag
Üdv !
A rendszerem jelenleg 128GB.s SSD-n van. Ha berakok egy 500-as SSD-t mellé, akkor a win 10 telepítőt kompletten át lehet másolni, majd utána már az új SSD-ről indítani a rendszert?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
válasz King Unique #124485 üzenetére
Köszi
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
Kellene egy pici segítség !
Eddig az asztali számítógépen léptem be az otp direct oldalára, hosszú évek óta, semmi gond nem volt. Tavaly októberben amikor be akartam lépni, hiába írtam be a megfelelő adatokat, mindig elutasított, adat hiba miatt./ pl. rossz jelszó stb. / A 3 próbálkozás után le is tiltott 24 órára
Másnap megint próbálkoztam , szintén elutasítás. Lementem a laptophoz, ott is win 10 van google fiókkal, egyből beléptem , sikerült is elintéznem a dolgokat. Se novemberben, se decemberben az asztali géppel nem tudtam belépni, csak a laptoppal. Most próbáltam megint, asztali, nem, laptop NEM !! Gondoltam az asszony gépén kipróbálom , ott egyből sikerült.
Nem tudom járt e valaki hasonlóan, esetleg valakinek valami ötlet ?Előre is köszönöm
-
fauv
őstag
Na szóval, az asszony gépén/ win 10 / simán müxik a belépés. A laptopon és a az asztali gépre is feltelepítettem a firefoxot, így most be tudok lépni mind a 2 gépből. Nem értem, abban a pillanatban, ahogy használom a a google chromot, vagy a win 10 keresőjét, ami ugye szintén szinkronizálva van a google fiókkal, nem lehet belépni adat hiba miatt. Kész káosz.
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Üdv !
Tavaly vettem egy Lenovo laptopot, a rajta lévő win 10-et frissítettem egy itt a PH-n vásárolt win 10 pro kulccsal. Eddig nem volt gond simán ment, frissített is, szal jól működött, még a Kaspersky is rendben ment.
Ma nézem nincs vírusirtó, amikor meg akartam nyitni, azt írta ki, hogy ez nem a windows által ellenőrzött program, így nem lehet futtatni.
Nézem a win 10-el mi van, és azt írja, hogy jelenleg win 10 home S verzió van fenn. Próbáltam beírni az anno kapott win 10 pro kódot, de mindig azt írja ki, hogy ezt a verziót nem lehet frissíteni win 10 próra.Esetleg lenne valakinek valami ötlete? Kiszórták volna az itt a ph-n vett kódot? Vagy mi lehet?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
Most látom, hogy nincs aktiválva se a win 10
-
fauv
őstag
válasz King Unique #137199 üzenetére
Bocsi, hogy csak most írok, de visszaállítást csináltam , utána meg az asszony más programot talált ki.
Ami a lényeg, most a visszaállítás után, win 10 pro S mód ba van a gép és aktívált. / Microsoft fiókhoz kapcsolt digitális licenccel aktívált / Próbálom az S módból átmenni a Microsoft Store megnyitásával, de állandóan hiba üzenetet dob fel, nem lehet megnyitni. Mindig azt írja, hogy rendszerünkbe hiba történt, próbálkozzon újra. / kb eddig 30 szor próbáltam. /
-
fauv
őstag
Annyira jöttem rá, hogy anno win 10 pro telepítés volt a laptopomon, működött is rendesen kb 1 évig / a hivatalos Kaspersky is jó volt , melyet most már nem enged /, és valamiért visszaváltott " S " módba a Win 10.
Ugye a store állandó hibát mutat, így nem tudom visszaállítani sima 10 pro-ra. -
fauv
őstag
válasz King Unique #137249 üzenetére
Értem, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Call of Duty: Black Ops 6
- Opel topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest