Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz svgyula #96790 üzenetére

    De, csak nem ilyet és nem ilyen nyakatekert módon. :D Viszont attól még megoldható akár ennél is, hogy az USB-n csatlakoztatott eszköz ne izegjen-mozogjon összevissza, pláne egy micro méretű pendrive. Ha csak külön OTG kábellel lehet használni, akkor meg úgyis fog valamennyire. Viszont normál esetben attól, hogy minimálisan elmozdul a portban a csatlakozó, még nem feltétlen kellene megszakadni az adatkapcsolatnak. Ha igen, akkor ott a csatlakozónál és / vagy az aljzatnál vsz meg vannak kopva az érintkezők, vagy rossz esetben akár deformálódva.
    Egy mSATA, M.2 külső SSD-nek azért nem szokott akkora energiaigénye lenni, hogy egy tablet ne tudja meghajtani, vagy akár egy jobb okostelefon, nem feltétlen kell ahhoz külső tápellátás. Max. inkább a milyen hosszan a kérdés, de akkor szükség esetén hálózati áramforráshoz is lehet csatlakoztatni a kütyüt. Az pedig egyértelmű, hogy a külső SSD vs. pendrive / memóriakártya közül melyik nyújt nagyobb teljesítményt és bírja jobban a strapát, a sok írást.
    Az ilyen kis tableteken rendszerint Micro-B, vagy újabban Type-C aljzat szokott lenni, tehát a linkelt Type-A kábel pont nem jó hozzá, max. toldásként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák