Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz #86564352 #95749 üzenetére

    14 comment, micsoda bug:) Felveszem ha szeretnéd hogy nálam egyáltalán nem akad.

    Azt gondoltam a dark mode-ot a desktop egészére érted, nem az explorer-re.:) De jogos.

    Attól hogy külön process-t kap a start menu attól még UWP marad.
    Milyen funkcionalitást vársz még egy Calculatortól vagy egy Paint3D-től? Miért baj, hogy könnyebb használni a snip toolt mint a régit?

    Ki állította, hogy egy csapat dolgozik rajta? Senki, de tegyük fel hogy pont nem ismered hogy milyen a fejlesztési modell az MS-nél. A feature-öknek külön csapata van. Még a shell-t is egy külön csapat reszeli, de hidd el, piszlicsáré dolgok hátrakerülnek (nem sötét a font window uramisten!). Security over performance elvet követnek, de ezt már mintha említettem volna.

    Nademindegy, kicsit máshogy állunk ezekhez a kérdésekhez, te szeretsz hőzöngeni apróságokon, én jelentem a feedback-en ha nagyon zavar és elengedem. Ha itt rinyálsz azt biztos nem veszik észre:)

    Szerk:
    A context menüre minden egyes verziónál rinyál valaki, keress csak rá 1507-ben is szenvedett tőle pár ember, 1607-en is. Szerintem ne reddit-ből indulj ki, mert nem kapsz valós képet a "bugjaid"-ról.

    @junior11: Szerintem edge-nél erőteljesen a motorváltással vannak elfoglalva:)

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák