Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz zolee001 #91060 üzenetére

    rákerestem, ahogy később írtad is a pictures.p6d tárolja ezeket a metaadatokat, de hiába cseréltem le a régire, nem működik vele.

    még az utolsó esélyem egy rendszervisszaállítás ha van még olyan backup ami előző időpontra datálódik csak azzal meg az a bajom hogy a nyomorult dinamikus lemez-ség miatt meg a mappák agyament hozzáférési beállításai miatt (nem tudom miért, de nem látja a "másik" rendszerről az állományokat, csak ha saját tulajdonba veszem de azt is kétszer kell megcsinálni) akkora sejhajfájás, hogy inkább megcsinálom a flagelést még egyszer.

    ez a része nagyon nem résmentes a winnek, nem tudom miért, de olyan állományok amiket soha nem titkosítottam, soha nem bántottam, annyit csináltam max (de azt se mindnél) hogy megosztottam a hálózaton az új telepítés egyszerűen nem hajlandó megnyitni jogosultság-probléma miatt. de hogy miért és hogyan gondolja ezt azt nem értem mert mezei mezítlábas rendszetől független állományok.

    azt meg nem tudom kézzel hogy kell "alap" jogosultságra állítani, nem tudom hogy mi a default így saját tulajdonba veszem jobb híján és ezzel később még nehezebb dolgom lesz. meh...

    @rgeorge: exifet nem néztem, de szerintem a flag az (ezek szerint) nem utazik a képpel, mint a 0-5 minősítés. én minősíteni szoktam, de most a nagyszülőknek szánt karácsonyi mosolyalbumba flageltük a képeket, gondolhatod milyen vidám volt a tegnap este amikor Feleségem megtudta hogy apa új ssd-je miatt jó pár napi munekája füstben. :O következő kérdés az lesz hogy ezek után hogy jelöljük a kiválasztott képeket, de szvsz az lesz hogy keresek egy olyan értékelést (mondjuk 1 csillag) amit egyébként nem használunk és azzal jelölök mert nem akarok ebbe még egyszer belefutni....

Új hozzászólás Aktív témák