Új hozzászólás Aktív témák

  • kekesi132

    tag

    Sziasztok!

    Arra lennék kíváncsi, hogy milyen módon tudnám átnevezni a Felhasználók és a Felhasználó mappát, illetve érdekelne, hogy ezen lépések milyen következményekkel járhatnak. Ugyanis lassan egy hetek küzdök egy játékkal (System Shock: Enhanced Edition), hogy működésre bírjam, és mostanra egy lehetséges probléma áll fent, méghozzá az, hogy az útkeresés folytán a játékfájlokhoz vezető úton speciális karaktereket tartalmazó könyvtárak vannak, ez az én esetemben pedig a fent említett két mappa.

    Egész pontosan a játék exe fájlja a (D:) meghajtón található, amelyben nincsenek ékezetes karakterek, de automatikusan létrehoz minden indításnál egy mappát a (C:) meghajtón is, a gond csak az, hogy ezek átnevezésére nincs lehetőség, a nyelvet pedig hiába állítottam angolra, sajnos a Felhasználó mappa, maradt magyar nevén, ami azért érdekes, mert a Felhasználók Users lett, tehát rejtély számomra, hogy utóbbi miért nem váltott angolra.

    Találta olyan megoldást, mely szerint szuper admin módba kell lépni, és akkor át tudok nevezni bármit, de állítólag ez gondot okozhat egyes szoftverek működésében. Tehát tanácsra lenne szükségem, hogy mi a legjobb megoldás?

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák