Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz NimrodsSon #82101 üzenetére

    Gyors rendszerindítás (Fast Startup) kikapcsolva winben az Energiagazdálkodásnál? Mert bekapcsolva okozhat ilyet.

    (#82100) csicso82:
    Így van

    (#82099) Kékes525:
    Azt gondolom tudod hogy pl. a játékok többségét is végig lehet vinni javító patch-ek nélkül? Valakinek fel sem tűnnek a patchek által javított hibák. Vagy pl. azt tudod hogy az 1.3.17-es foobart is tökéletesen tudtad használni jó hosszú ideig? Aztán jött az újabb, csak javításokat tartalmazó 1.3.18? Mégis milyen jól elvoltál a hibajavítások nélkül, nem futva hibákba... és sorolhatnám.
    Pont itt a lényeg ahogy feletted írták: azért ha egy "kissebbségnél" ( ;] ) vannak hibák, az még nem jelenti azt hogy a többségnél is előjönnek. Soha semmi sem hibátlan. Így a win sem. Csak épp javarészt nem olyan óriási hibák, hogy mindenkit, vagy legalábbis a többséget érintsék. De ha valaki idetéved és folyamat ezeket olvassa, javarészt ugyanazoktól, akkor mit is gondol? (A te képeid és írásaid látva meg főleg... szerintem alig akad itt olyan akinél legalább egyszer ne nyílott volna a bicska a zsebében 1-1 hsz-ed vagy képed láttán! :Y )
    És annyira azért ne szomorkodj Te kis zseni.... vagyis inkább @ másik. Fel sem fogom mi a faszért kellett megint idekeverni a zseni meg hülye meg egyéb faxságodat. Senki nem mondott ilyet, viszont rád kurvára jellemző hogy az ember szájába adod az off témákat. Szerintem ahhoz is gyenge vagy fejben hogy észrevedd, mennyi hiba az MS sara, és mennyi az egyéb szoftoké, drivereké, egyéb tényezőké... pedig rengetegszer kiderült/bebizonyosodott itt is. És azért hoztam fel az amit, mert olyan nem létezik hogy mindig minden xar, de valahogy én is, meg sokan mások is, nem egy meg nem kettő gépen megússzák évek óta. Már eleve a nagy számok (sok hiba) törvénye alapján nem egyszer bele kellett volna esnünk a "szórásba" ha tényleg ez a sok "hiba" mind mind az MS sara lenne.
    Vazze, volt már olyan hsz-ed ebben a pár hónapnyi win10 használatban, ami ne vonzotta volna az offokat?
    .

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák