Új hozzászólás Aktív témák

  • Buckey

    senior tag

    válasz Geth #80239 üzenetére

    "Képarány testreszabása opció", ha a képre gondolsz, az az Intel beállítása, nem a windows-é, amúgy a TV 16:9-es és a felbontása is 1920x1080-as.

    A "kis idő" pedig annyi, hogy még nem jött meg az általam rendelt usb wifi vevő, mert ugyan van pár, amelyik megy Linuxon, de én a jövőre gondolva egy kicsit nagyobb sebbeségűre és 5GHz-esre vágyom.

    Amúgy én sem így állnék hozzá, csak amikor winXP-től kezdve egészen win8.1-ig le-le fagyogatott a rendszer a legváratlanabb pillanatokban több gépen, laptopon is, 2 informatikusnak átadtam, mert munkára (is) kellett (DJ.), hibát nem találtak sem a gépekben, sem a rendszerben (újratelepítették), mókolva semmi nem volt, így a win10-be vetett bizalmam is egy pillanatra elszállt a legutóbbi, 1803-as frissítéssel. Pedig munkára nem is használom, csak szórakozásra, de eddig 2-szer kellett filmnézés helyett a RAW fájlt NTFS-re formáznom és a mentést visszatelepítenem (1803 frissítés után) , meg a hálózati hülyeségeit javítanom a Szolgáltatásokban, a frisítés utáni melegedést megoldani (újratelepítéssel) és a VGA hibát meg elnéznem.
    A Linuxot meg laikusként feltelepítettem, ismerkedtem vele, és egy-két dolgot az internet segítségével egyből sikerült beállítanom. És a legfontosabb, hogy még nem hagyott cserben egyszer sem, nem volt akadás, nem volt fagyás! Pedig frissítve van rendszeresen is.
    A VGA hibát is csak azért hoztam fel, mert akárhol kutattam a neten, jó megoldást nem találtam, próbálgattam beállítani, sehogy sem sikerült, így én ezt hibának gondolom.
    Ha lesz egy kis időm, beiratkozom valamilyen windows egyetemre, mert úgy látom, egy egyszerű képaránybeállítás (?) sem megy (ami még működött!).

    De ha azt nézzük, akkor ez nem hiba, hanem future, egy jelzés, hogy vegyek nagyobb TV-t! Így már van értelme az egésznek, és megint user error az egész! :W
    Ezek után csak annyit mondok, hogy windows szép, a windows jó. :C
    Ha meg nem, akkor iszom még egyet és lesz@rom. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák