Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tatararpad #7390 üzenetére

    Nocsak...ezekre gondolsz?

    (#7391) woland_y2k: ha azoknak közvetlenül nincs is rendszerezve minden kishal netes élete, de vsz van ahonnan szükség esetén lekérhetik, mert éppen eltárolták.

    (#7392) karak_22: pont mostanság, amikor sorra derülnek ki a dolgok...
    Amúgy meg ráfogod a visszajelzésekre, de pontosan leírod, hogy bizony mi is a helyzet, miket csinál. Én annak megfelelően max másodlagos rendszerként használtam mindig. És az RTM-nél is pont felvetettem, más is, hogy ugyan mi a garancia rá, hogy visszavált szolid módba, csak mert van egy GUI-n egy kapcsoló. Semmi.
    Felrakni 29-ig Preview verziót az állandó bugok miatt, vsz nem fogok, meguntam már és ehhez a fenti dolognak semmi köze. Illetve egy ideig a 7 és 8.1 rendszereket sem fogom erre lecserélni, nem a "fenti" miatt, hanem mert főleg a 8.1 után alapból nem tetszik annyira és nem nyújt számomra akkora pluszt... :DDD Külön W10 licencem vsz lesz, vagy veszek, de csak multi-boot megoldás jöhet szóba, 1-2 jobb Linuxszal tarkítva, mert önmagában ez az 1 Windows mindenek felett, nekem eddig kicsit karcsú ahhoz, hogy minden mást egymaga kiváltson. :U

Új hozzászólás Aktív témák