Új hozzászólás Aktív témák

  • azopi74

    addikt

    válasz DeathAdder #7153 üzenetére

    "Mi fog történni 29. után aki még insideren marad?"

    "Nem nagyon lesz se kedvem, se időm akkor tájt mást telepítgetni, most is jól elvagyok ezen :U"

    Neked nem tart az neked semmibe, észre sem fogod venni, csak észre veszed néha, hogy ugrott a build szám :) Most se nagyon időt rabló a telepítés, főleg, ha éjszakára üzemezed. Meg hát szó volt a rolling release model bevezetéséről is, aminek egyelőre se híve se hamva, de titkon abban bízok, hogy az első GA után az insider buildek is így fognak megjelenni, esetleg valahogy úgy, hogy először gyorsan rollback-el az utolsó GA buildre, aztán felteszi az update-et .

    Mert hát minden preview buildről minden preview buildre azért eléggé időigényes és felesleges lenne lefejleszteni az update path-et, de gondolom csak a sorban előző GA-ról lehet majd úgyis update-elni a következőre, hiszen Home licensz mellé csak CB service branch jár, csak a Pro licenszesek választhatják a CBB-t, de ott is max fél évig halaszthatják az update-et, és ha esetleg így kihagynak egy update-et, akkor is gondolom csak úgy rolling update-elhetnek, ha a kihagyott "lépést" pótolják (vagy clean install) Az LTSB-s Enterprise esetén meg ez az egész nem téma úgy sem... a nagyvállalatok szerintem továbbra is maximum 3 évente fognak update-elgetni, olyan tempóban, ahogy akarnak (új feature-ök, budget, és egyéb tényezők függvényében :), az meg úgy is clean install.

    BTW, ha már vállalati piac: (bár kicsit offtopic) Cortana-t vajon megtanítják majd a vállalati hálón a vállalati dokumentumokban keresgélni is ? :)

    Egyébként insider témára nyitottam külön topicot, lehet, szerintem a Windows 10 topicról le kéne már szakadni ezzel a témával, mert ahogy közelkedik az első GA build, egyre távolodik egymástól a két téma ;)

    http://itcafe.hu/tema/windows_insider_program/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák