Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz smallmer #51992 üzenetére

    Üdv!

    2. Ez totál felesleges...Az a Windows hiányossága, hogy nem tud 32 GB-nál nagyobb partíciókat FAT32-re formázni, ellenben akár a 2 / 8 TB-osat is kezeli. Viszont külső programok simán megoldják, ahogyan például a Rufus is. Sőt, az a harmadik opciót választva alapból FAT32-re formázza a pendrive-ot.

    4. Nem feltétlen kell mindent kikapcsolni, de ha nálad azon a gépen máshogy nem működik, akkor legyen. Illetve az is fontos, hogy tiszta UEFI telepítést célszerű beállítani, tehát ne ilyen hibrid Legacy + UEFI módot, ami szokott lenni egyes gépeknél! Illetve, ha van ilyen opció, akkor bootolásnál az UEFI jelölésű pendrive-ot kell majd kiválasztani.

    5. UEFI boot módban a Windows telepítő létrehoz 3 db kisebb partíciót a rendszer számára. Ezeket a manuális particionálásnál is automatikusan felajánlja és nyilván nem kell őket törölni!

    6. Én mondjuk telepítés után először offline módban felpakolom a spéci drivereket például egy laptopnál (ha van mit). Mert, ha kap internetet, akkor a Win10 automatikus letölti és telepíti a drivereket is. Nem feltétlen szokott ezzel probléma lenni, de voltak akiknél pont a driverek automatikus telepítése kavart be. A rendszer frissítése meg ráér majd utána is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák