Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz #18193920 #47200 üzenetére

    User error mindig jelen van mindenhol. Itt is. :)
    Egyébként nagyon sokaknál sok gépen jól működik a win10 a kezdetektől. Tehát a rendszer véleményem szerint jó. ;] (Tökéletes persze sosem lesz, mint ahogy egyik másik oprendszer vagy egyéb szoft sem. Valahol valakinek mindig lesz valami gondja-baja)
    Én - mint lelkes amatőr - úgy látom, ha valahol nem működik megfelelően, ott nagy az esély hogy vmelyik hardver nem szereti, vagy épp a balfax gyártó nem képes normális drivert írni (már ha egyáltalán ír újat, mert sajnos sokan még erre sem veszik a fáradságot) Már ha épp nem a fentebb említett user errorról van szó. (kicsit törlünk, kicsit belenyúlunk, kicsit módosítunk, utána meg panaszkodunk)

    4 gépen használom/használjuk a win10et kezdetektől, teljes megelégedéssel. A kép nagyon vegyes mert egy mindenféléből összerakott régebi i3-as asztali (konfigom), egy régebbi i5-ös HP EliteBook, egy jóval régebbi FuSi core2-es, és egy Dell i5-ös lapos. Tehát nagy a szórás, mégis mindegyiken jól fut, hiák/anomáliák nélkül (egyedül a HP-n volt kis problem, mert amit talált win10 ujjlenyomatolvasó drivert, azzal nem működött és egy Lenovo!! driverrel meg tökéletes :) )

    (#47204) mefistofeles
    Hehe, úgy látom nagyjából egy véleményen vagyunk. Miközben leírtam, tiéd már "megjelent". :D

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák