Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
Kint a KB3176938, és ugyanaz a bugos mocsok, mint a 34. Ajánlott letiltani, mielőtt megpróbálna letölteni.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz E.Kaufmann #46702 üzenetére
Boot után kékhalál.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
-
Popes
őstag
Kíváncsi vagyok hogy hányszor kell még felraknom ezt a (KB3150513) frissítést, ez május óta minden hónapban megjelenik.(települ is hiba nélkül aztán valamikor felszívódik hogy újra települhessen(kis potyázó ) )
Deus ex machina
-
Storms
őstag
Üdv
Folyamatosan pörgeti a CPU-t ez: Rendszer és tömörített memória. De a RAM-ot is elég jól használja.
Mi ez és ,hogy lehet kikapcsolni? Talán az előtöltést kell kikapcsolni?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
-
VoidXs
nagyúr
Ez 1607-hez összegző frissítés, nem kapod meg. Egyébként valószínűleg ugyanazért telepítette neked a letiltott frissítést, mint most nekem, megváltozott a száma, de amúgy ugyanaz.
-
GEPESZ66
veterán
A rendszer SSD-n van, a HDD-t tárolásra használom.
Néha a gép indulásakor elkezd furcsa hangot hallatni a ház.
Ha megnyomkodom, akkor abbahagyja.
Ki szeretném iktatni a HDD-t, hogy nem-e az rezegteti be.
Olvastam, hogy egy ilyen parancscsal kikapcsolható:
hdparm -y /dev/hddneve
Valós, működő utasítás-e ez? -
egykori
őstag
Sziasztok, a gépen egy fiók volt, rendszergazdai. Létrehoztam egy általános fiókot, amit szeretnék ugyanazokkal a beállításokkal (téma, felbontás, betűméret stb.), mint a rendszergazdai. Mindkét fiók helyi fiók. A rendszergazdaihoz van MS-fiókom, de nem azzal használom a gépet.
Kérem, írja le valaki, milyen módon lehet a profilt másolni, vagy exportálni, vagy bármi egyéb egyszerű megoldás érdekelne.
Köszönöm előre is. -
VoidXs
nagyúr
válasz GEPESZ66 #46711 üzenetére
Ha lemezkezelőben elveszed a betűjét, le fogja kapcsolni, már amennyiben az energiagazdálkodási beállításokban ez szerepel (ha nem állítottad át, akkor pár perces késleltetéssel ez szerepel).
(#46712) egykori: Windows 8-on még működött, hogy egyszerűen átmásolod a profilmappát, rejtett fájlokkal együtt, kivéve a rendszer rejtett fájlait (tehát AppData kell, ntuser.dat nem).
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok!
Úgy jártam, hogy hdd helyett ssd-t kellett betenni a laptopomba.
A vásárláskor a HP rec progival csináltm egy USB-t volt gyári win 8-al, amivel vettem és vissza is állítottam alapra az ssd-re a rendszert. Minden szép minden jó...
8.1 et engedte frissíteni de a 10 et ugye már nem
Nincs semmi esély arra, hogy mivel ezen a laptopon már volt hivatalos win 10 (frissített), megint fel tudjam tenni?
Igazából jó a 8.1 is... csak nah.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Popes
őstag
Komolyan mondom hogy az agyam eldobom.
Frissítettem a Crimson drivert ami után a BF1 nem indult el DX11 hibára hivatkozva(megjegyzem DX12-ben van futtatva ) na mondom sebaj, a reggeli win frissítés előtt csináltam visszaállítási pontot és így megspórolok egy DDU pucolás +új Crimson telepítést.
Rendszer visszaállítás indít, lefut, újraindul, na és mi fogad, na mi? Rendszer visszaállítás sikertelen, valószínűleg a visszaállítás során törlődtek a visszaállítási pontok.Win 10 én így szeretlek!
Deus ex machina
-
egykori
őstag
válasz VoidXs #46713 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült az AppData Copy, de valószínű erre utaltál, hogy másolás nem lehetséges már, mert a betűméret, szín és egyebek maradtak.
Van olyan mappa, ahol valami mégis megtalálható a beállításokat illetően? Vagy nem marad más, mint egyesével beállítgatni, ami nem ment át. -
VoidXs
nagyúr
válasz egykori #46721 üzenetére
Szerintem nem ott, az UWP-vel nagyon Registry-ellenesek lettek. Bár lehet, hogy csak az alkalmazások felé, mert szerintük azok szemetelték tele (a helyzet amúgy nagyon nem ez).
-
kasa85
őstag
válasz Croft-21 #46696 üzenetére
Nekem ugyan ez volt!!!!
Most 3 frissítésem van,és regebbi verzió build.
Letiltottam mindent.
A k anyját frissítsen.
3 x húztam újra mire rájöttem magam,hogy Winfos,vagy a táp,hállózat lesz a ludas.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Kátai
senior tag
Újra(tisztán) szeretném telepíteni a rendszert.Most jelenleg csak a C meghajtóm van.Szerintetek milyen méretűre osszam az 500G HDD-met?
Gondolok itt rendszer(Win10)-programok(office,játék,stb.) és adatok(személyes) vagyis három felé.[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
120 giga.
Azon 20 giga,és ha van virtuális memória amit nem kapcsolsz ki számolj rá.
Vedd figyelembe a mostani játtékok már 50 gigásak.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
VoidXs
nagyúr
Nekem 2 része van, egy 100-as rendszer, és egy maradék adat (ez a laptopomon jelenleg 600 giga, asztali gépen 450). A játékokat és programokat a külön ezeknek fenntartott mappákba teszem az adatpartíciómon.
-
VoidXs
nagyúr
Én mellétenném a kisebb dolgokat, nem csak szűken a rendszernek van. Böngésző, médialejátszók, Office, hasonlók mehetnek. A Visual Studio-szintű dolgokat kell elpakolni máshova, amik 10 gigásak már.
(#46727) Kátai: akkor én is.
[ Szerkesztve ]
-
-
TRob1
veterán
válasz Vangelis #46733 üzenetére
Elvileg még lehet frissíteni is ingyen (ha bekapcsolsz vmi kisegítő lehetőséget)
De lehet jobban jársz ha teszel egy új, szűz, frissített win10-et, hisz ha már volt fenn, beaktiválja magát újra.¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Vangelis #46737 üzenetére
SSD/HDD csere nem gond. Elvileg csak alaplapcsere (Proccot is írnak, de olyat még nem hallottam)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
SP4C3
veterán
válasz Vangelis #46737 üzenetére
A-lap-lap.
Ha regisztrálva/kötve van hozzá win10 licence, akkor simán telepítésnél "i don't have licence key" és aminy települt/felszabadult a hálózatra, aktiválja magát.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Pokesz007
senior tag
Akkor nem lett gyorsabb,csak hamarabb làtom amit akarok és indulhat a napi munka. Többi meg, nem érdekel Nekem szerencsém van a rendszerrel lehet,mert minden stabil 2015.Szeptember óta. Kivéve a hang akadàst,de később ràjöttem mi volt a gond.
[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
netpeti98
addikt
Jaj, ez a cikk.
Itt csupán arról van szó, hogy az insider buildekben kicsit változott a delivery optimalization, ami amúgy már a 10240-es build óta (sőt az azt megelőző insider verziók esetében is) benne van a rendszerben, szabadon ki-be kapcsolható, és telepítéskor rá is kérdez a bekapcsolására. De a Pcforum megint lehozta az a bulváros színvonalon, úgy hogy az eredetihez semmi köze nincs.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Nemhát. Sőt. szerintem lassabb jóval, mint a hetes.
i5, 8giga ram, 128SSD.
Én teljes boot alatt azt értem, amikor bejön, beírom a jelszót, bejön a desktop, és lenyugszik a HDD led.
Win8 alatt ezután kezdi kirakni a homokórás egérkurzort, hogy ő még babrálna valamit.
Ráadásul, még a login ablak sem jön be számottevően gyorsabban, mint a hetes, az utána lévő folyamatok pedig egyértelműen tovább tartanak.
Nyóc alatt látszott nagyon, hogy bejelentkeztél, bejött a startképernő. Azt hitted, bebootolt a rendszer. De nem, mert ha a desktopra mentél, akkor lehetett látni, hogy még csak akkor kezdenek betöltődni azok a programok, amik a taskbar sarkában (amd catalyst, nod, satöbbi ) meg szoktak jelenni. -
Bogyó bá'
nagyúr
Egy átlagos napon hányszor indítod újra a gépedet, hogy az a 2-3 másodperc számít? Én reggel 7 körül elindítom (távmunka rulez) aztán este tízkor meg lelövöm. Nagyon ritka, hogy napközben bármiért újra kellene indítgatnom.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
King Unique
titán
válasz kisapa #46742 üzenetére
Persze, hogy nincs, mert az ilyen xy frissítés elbarmol valamit dolgokhoz illik hozzátenni, hogy lehet csak az adott hardveres / szoftveres környezetben és nem feltétlen mindenkinél, minden gépen... Amúgy nálam is simán felment és sem az, sem az előzőek nem okoztak semmilyen problémát.
(#46745) vlevi: a jó kis hetes...
-
TRob1
veterán
válasz VoidXs #46744 üzenetére
Egyértelmű hogy több a panasz, hisz gondolom nem írja be minden egyes júzer akinek sikeres a telepítés. (Mint pl. nekem is minden OK 2 gépen is)
(#46746) bogyo112:
Én meg csak akkor indítok újra ha kell vmi frissítéshez, installhoz. Amúgy csak Alvó... Úgyhogy elég ritkán látok Boot-ot.(#46747) King Unique
Így van. Ebben egyetértek.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz VoidXs #46749 üzenetére
Persze, én elhiszem hogy Update után kékhalál, de ahogy olvasom/emlékszem, a legtöbbnél akinél előfordult, mindig vmi driver gond okozta. Lehet épp vmi új, ami nem tetszett vmi hardverednek. (És ez kb 4 ember lehetett összesen a "Szülinap" óta)
Nem nézted meg kódok alapján hogy mi okozza?
Én lekopogom, de még nem láttam egyik gépen se kékhalált win10 alatt.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest