Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #18193920 #47200 üzenetére

    Ez már egy másik téma és szerintem megér egy-két ON bejegyzést.
    Azt írod ott (win7-8 topic) user error-ról szól a történet és nem rendszer hibákról. Akkor vissza kérdeznék, user error-ból nem lehet rendszer hiba? Naná, hogy igen! Tényleg nem akarom bántani a panaszkodókat (és akinek nem inge az természetesen ne vegye magára) de szerintem zömében itt is ilyesmiről beszélünk.
    Csak felületesen de olvass vissza. Először jön egy (látszólag) rendszerhiba aztán a visszakérdezések során kiderül, hogy ismeretek nélkül belenyúlt a registrybe, törölte/letiltotta (vagy megpróbálta) ami a Microsoft szerint nem kéne, hogy törlésre/letiltásra kerüljön, bár minden tele van vele de addig erőltette a (meer már 10 éve azt használom) nem kompatibilis programot amíg egy kínai hacker progijával felment stb. Mindezt úgy, hogy egy particionálással sincs tisztában. Dőreség pár száz vagy ezer felhasználó panasza alapján elítélni a win10-et miközben milliók megelégedéssel használják.

    Persze ott van az érem másik oldala is azok akik tényleg nem csináltak semmi marhaságot és mégis gebasz van..... hmmm erre nem nagyon van mit mondani (és nyilván ez semennyire nem vigasztalja őket) de gyanítom nem volt és soha nem is lesz rendszer ami mindig jól működik a millió féle hardveres és szoftveres háttér, plusz felhasználói igények és elvárások tekintetében.

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák