Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Ha remote desktoppal rájelentkezek a windows 10 emre egy androidos tabbal, akkor hogy tudom beállítani hogy úgy működjön a tabon az érintőkijelző mint ahogy az androidban. tehát ha valahova kattintok akkor ott legyen az egér. ha írható felületre kattintok akkor autómatikusan kijöjjön a képernyő billentyűzet?

    Jelenleg egérkurzor van és ha nyomvatartom az érintőkijelzőt akkor amilyen irányba húzom az ujjam arra megy az egérkurzor. Nem egy kényelmesen használható így. és hogy külön kell rányomnom a képernyőbillentyűzetre az sem egy ideális megoldás.

    Guglizok windows 10 érintőkijelző beállítással kapcsolatba de nem találok rá.

    ui: felraktam egyébként hyper-vben egy virtuális gépet win10 el. ha arra a virtuális gépre csatlakozok akkor úgy működik az érintőkijelző ahogy szeretném, szóval vagy a hyperv állítja be jól vagy csak a normál windowsomban állítgattam el valamit hogy nem úgy műxik mint a frissen telepített virtuális gépem.
    Szívesebben használnám a normál windowsom így ne kelljen mégegyet futtatni virtuális gépnek.

    Még egy extra kérdés: azt tapasztaltam hogy 3ds játékok nem indulnak el így távoli asztallal. van rá mód hogy ezek elinduljanak? Androidos tabon lehet így windowsos játékokat játszani elméletben?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák