Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz vg #20722 üzenetére

    egyszerü Win10 juzer és szeretne használni otthon a 10 éves nyomtatóját. Nem mindenki IT specialista és olyan okos mint TE.

    Ha tetszik neked vagy bárkinek, ha nem, fogyasztói társadalomban élünk és a használati cikkek életciklusában elérkezik az a pillanat, ami után már le kell cserélni. Vagy azért, mert egy olyan alkatrésze megy tönkre, ami már nem éri meg kicserélni, vagy azért, mert már nem illeszthető a jelenleg használt rendszerhez.
    Pont ilyen az, amikor egy adott számítástechnikai eszközhöz már nincs elérhető driver, mert a gyártó már nem támogatja tovább. Ennyi és pont.
    Anno így jártam a W2000 megjelenésekor egy akkoriban hiper-szupernek számító hangkártyával. Imitt amott volt hozzá különféle moddolt driver, amihez külön procedúra volt leírva, hogy hogyan lehet a rendszerbe illeszteni, de tökéletes már soha nem lett, úgy soha nem szólt, mint előtte a W98 alatt, a W2000 pedig nem fogadta el a korábbi drivert. Eldönthettem. Maradok w98-on, vagy továbblépek a 2000-re és elteszem emlékbe a hangkártyát. Itt van a fiókomban azóta is.

    Egyébként pedig nem rémlik, hogy személyeskedtem volna, veled ellentétben.

Új hozzászólás Aktív témák