Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz sfefe #149191 üzenetére

    Ebben mégis mi volt a lekezelő, amikor eleve normálisan és tényszerűen lett leírva, miért állítasz valótlanságot, miért hazudsz? :U

    Linkelve lettek útmutatók, amik világosan szemléltetik hogyan lehet megnézni a verziószámot és a buildszámot, egyikre sem válaszoltál.
    Az "ezt írja ki mikor frissítene" elsőre nem volt világos, de ha az is a "Fontos biztonsági és minőségi javítások hiányoznak az eszközön." üzenetre vonatkozik, akkor oké és bocsi.
    Le lett írva 2 jellemző ok, hogy miért nem működhet a Windows Update és a frissítés, ahol a régebbi Windows-verzió lett telepítve nem feltétlen ok arra, hogy nem lehet frissíteni és beakad az említett üzenetnél, mivel normál esetben és szükség esetén a Windows Update letölti és telepíti az új funkciófrissítést is. Vagy netán ezeket meg tudod cáfolni, talán nem így működik a Windows Update a Windows 10-nél, ha valaki az aktuális 22H2 helyett pl. 2004 / 20H2 / 21H2 verziót telepít akkor azt a Windows Update-en keresztül vagy akár manuálisan a frissítési segéddel / MCT-vel / letöltött ISO-fájllal egyáltalán nem is tudja 22H2-re frissíteni és okvetlenül tiszta telepítés kell?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák